موضوعها: 1
(10-04-2025, 06:36 PM)Amirrezax نوشته است: (10-04-2025, 03:52 PM)ahdi_Moosavi نوشته است: (10-04-2025, 02:19 PM)Amirrezax نوشته است: (10-04-2025, 02:52 AM)Mahdi_Moosavi نوشته است: (10-04-2025, 12:27 AM)Amirrezax نوشته است: از راه کلید bios flbk پشت مادربرد گفتم آپدیت کنم چون به نظر برق داخل پورت ها هست. امکان بردن کل کیس رو ندارم فقط پاور رو ببرم با کابل ها و جعبه اوکی هست؟
یا مینبرد از کیس باز کنم خنک کننده cpu بادی هست و به همراه پاور ببرم؟ بین این دو نماینده کدوم واردتر هستند برای چک کردن و ساعت کاریشون چطوره؟
مشکلی نداره فقط پاور و کابل ها رو ببرید.
فرقی نمیکنه. برای اطلاع از ساعت کاری با شماره تلفن های درج شده تماس بگیرید.
رفتم نمایندگی دیگه که خیابان ملاصدرا هست اول فافا زنگ زدم صبح گفت فعلا نمایندگی الماس فعال نشدیم برای همین رفتم اون یکی نمایندگی چون نزدیک نمایندگی الماس هم بود اول پاور رو با دستگاه تست کرد گفت افت ولتاژ داره و باید ارسال بشه تهران از دستگاه تستر هم عکس گرفتم، ولی گفت من مادربرد رو تست نمیکنم اگر خواستید خودت تست کن خودم پاور دیگه رو وصل کردم ولی باز روشن نشد سیستم رفتم نمایندگی الماس اونجا هم تست کرد با یک پاور دیگه روشن نشد گفت بفرستیم مادربرد تنها رو تهران ما هم سی پی یو رو درآوردیم و مادربرد خالی رو دادیم بفرسته تهران ، حالا هم پاور هم مادربرد رو فرستادم گارانتی، دستگاه تست پاور ا 12 ولت منفی 11.8 بود 12 مثبت v2 هم ارور میداد انگار نوشته LL فکر کنم دستگاه تستش ال سی دیش ایراد داره!! ولی خب نمیدونم زیر بار تست نمیشه فقط 24 پین رو وصل کردن و گفتن لو ولتاژ 12 ولت منفی داره، حالا موندم که از کدام قطعه هست فقط خدا کنه از cpu نباشه البته چراغ ارور سی پی یو روی مادربرد روشن نمیشد.
اون طور که مشخصه پاور شما مشکلی نداشته. مشخصات فردی و تماستون رو به صورت خصوصی برای بنده ارسال کنید. پیگیر امرتون هستم.
والا من میترسم همین پاور بلایی سر مادربرد یا سی پی یو آورده باشه، باید یک تست کامل بشه، چون نمایندگی اینجا که سریع گفت ولتاژ کم هست
عکس دستگاه تست
برای مثبت 12v2 چی نوشته یادمه چشمک میزد LL نوشته؟
https://s6.uupload.ir/files/img_20251004...6_dm15.jpg
همه چیز عادیه اون LL به خاطر اینه که کابل 8Pin E-ATX رو به پاور تستر متصل نکردند.
(10-04-2025, 09:36 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است: (10-04-2025, 06:36 PM)Amirrezax نوشته است: (10-04-2025, 03:52 PM)ahdi_Moosavi نوشته است: (10-04-2025, 02:19 PM)Amirrezax نوشته است: (10-04-2025, 02:52 AM)Mahdi_Moosavi نوشته است: مشکلی نداره فقط پاور و کابل ها رو ببرید.
فرقی نمیکنه. برای اطلاع از ساعت کاری با شماره تلفن های درج شده تماس بگیرید.
رفتم نمایندگی دیگه که خیابان ملاصدرا هست اول فافا زنگ زدم صبح گفت فعلا نمایندگی الماس فعال نشدیم برای همین رفتم اون یکی نمایندگی چون نزدیک نمایندگی الماس هم بود اول پاور رو با دستگاه تست کرد گفت افت ولتاژ داره و باید ارسال بشه تهران از دستگاه تستر هم عکس گرفتم، ولی گفت من مادربرد رو تست نمیکنم اگر خواستید خودت تست کن خودم پاور دیگه رو وصل کردم ولی باز روشن نشد سیستم رفتم نمایندگی الماس اونجا هم تست کرد با یک پاور دیگه روشن نشد گفت بفرستیم مادربرد تنها رو تهران ما هم سی پی یو رو درآوردیم و مادربرد خالی رو دادیم بفرسته تهران ، حالا هم پاور هم مادربرد رو فرستادم گارانتی، دستگاه تست پاور ا 12 ولت منفی 11.8 بود 12 مثبت v2 هم ارور میداد انگار نوشته LL فکر کنم دستگاه تستش ال سی دیش ایراد داره!! ولی خب نمیدونم زیر بار تست نمیشه فقط 24 پین رو وصل کردن و گفتن لو ولتاژ 12 ولت منفی داره، حالا موندم که از کدام قطعه هست فقط خدا کنه از cpu نباشه البته چراغ ارور سی پی یو روی مادربرد روشن نمیشد.
اون طور که مشخصه پاور شما مشکلی نداشته. مشخصات فردی و تماستون رو به صورت خصوصی برای بنده ارسال کنید. پیگیر امرتون هستم.
والا من میترسم همین پاور بلایی سر مادربرد یا سی پی یو آورده باشه، باید یک تست کامل بشه، چون نمایندگی اینجا که سریع گفت ولتاژ کم هست
عکس دستگاه تست
برای مثبت 12v2 چی نوشته یادمه چشمک میزد LL نوشته؟
https://s6.uupload.ir/files/img_20251004...6_dm15.jpg
همه چیز عادیه اون LL به خاطر اینه که کابل 8Pin E-ATX رو به پاور تستر متصل نکردند.
نیاز به تست خروجی های دیگه مثل همین
کابل 8Pin E-ATX نبود؟خب حالا که پاور رو گرفت گفت افت ولتاژ داره ، در نمایندگی تهران تست های بیشتری و کامل تری میشه؟
(10-04-2025, 09:49 PM)Amirrezax نوشته است: نیاز به تست خروجی های دیگه مثل همین کابل 8Pin E-ATX نبود؟خب حالا که پاور رو گرفت گفت افت ولتاژ داره ، در نمایندگی تهران تست های بیشتری و کامل تری میشه؟
بله در واحد مرکزی خدمات پس از فروش تهران پاورها توسط دستگاه های تخصصی تمام اتوماتیک تست و بررسی می شوند.
(10-05-2025, 12:29 AM)Mahdi_Moosavi نوشته است: (10-04-2025, 09:49 PM)Amirrezax نوشته است: نیاز به تست خروجی های دیگه مثل همین کابل 8Pin E-ATX نبود؟خب حالا که پاور رو گرفت گفت افت ولتاژ داره ، در نمایندگی تهران تست های بیشتری و کامل تری میشه؟
بله در واحد مرکزی خدمات پس از فروش تهران پاورها توسط دستگاه های تخصصی تمام اتوماتیک تست و بررسی می شوند.
بسیار عالی