![]() |
روشن نشدن کیس پاور GP850B-EDGE 80 Plus Platinum - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های گفتگو گرین (https://forum.green.ir) +-- انجمن: بخش محصولات گرین - GREEN (https://forum.green.ir/forumdisplay.php?fid=5) +--- انجمن: منابع تغذیه سوئیچینگ (پاور) (https://forum.green.ir/forumdisplay.php?fid=7) +--- موضوع: روشن نشدن کیس پاور GP850B-EDGE 80 Plus Platinum (/showthread.php?tid=885) صفحهها:
1
2
|
روشن نشدن کیس پاور GP850B-EDGE 80 Plus Platinum - Amirrezax - 10-03-2025 سلام داخل فروم همسایه پست گذاشته بودم ولی دیدم دیگه اونجا نماینده گرین فعالیت نداره انگار برای همین اینجا کپی میکنم : دوستان دیشب کیس رو شات دان کردم امروز دکمه پاور و همچنین دکمه استارت مادربرد رو میزنم روشن نمیشه کارهایی که انجام دادم و نتیجه نگرفتم به جز چک کردن محافظ و پریز برق 1.زدن دکمه clear cmos 2.خروج باتری مادربرد برای 2 دقیقه 3.در آوردن گرافیک و همه اتصالات اضافی مثل هارد و اس اس دی پاور رو چطور میشه چک کرد بدون داشتن کیس دیگه؟ آیا رم مشکل داشته باشه کیس اصلا روشن نمیشه؟ بایوس رو آپدیت کنم؟ اگر بایوس مشکل پیدا کرده باشه کیس اصلا روشن نمیشه؟ یدونه هاب یو اس بی دارم وقتی برق کیس وصل هست چراغش روشن میشه ؟بازم ممکنه پاور مشکل باشه؟ مشخصات پاور گرین مدل GP850B-EDGE 80 Plus Platinum توان 850 وات مادربرد z890 rog a Cpu 245 k ویرایش1: رم ها رو دونه دونه تست کردم اتفاقی نیوفتاد فقط وقتی هر دو رم رو در آوردم چراغ زرد مینبرد روشن شد حالا نمیدونم میتونه هنوز از پاور باشه؟ ویرایش2:به نظر ایراد از پاور هست یه کیس قدیمی داشتم وصلش کردم برای اون هی روشن خاموش میشد و لود نمیشد، راه دیگه ای برای تست پاور هست؟گارانتی گرین تعویض میکنه یا تعمیر و شهرستان شیوه کارشون چطوره ؟ RE: روشن نشدن کیس پاور GP850B-EDGE 80 Plus Platinum - Mahdi_Moosavi - 10-03-2025 (10-03-2025, 08:17 PM)Amirrezax نوشته است: سلام داخل فروم همسایه پست گذاشته بودم ولی دیدم دیگه اونجا نماینده گرین فعالیت نداره انگار برای همین اینجا کپی میکنم : سلام. مواردی که فرمودید احتمال اینکه پاور مشکل داشته باشه زیاد هستش ولی خرابی مادربرد هم میتونه علایم مشابه ایجاد کنه. کدوم شهرستان تشریف دارید؟ پاورها اگر مشکل داشته باشن اصولا تعویض میشن. راحت ترین روش قبل از ارسال پاور اینه که سیستمتون رو با یک پاور دیگه تست کنید. RE: روشن نشدن کیس پاور GP850B-EDGE 80 Plus Platinum - Amirrezax - 10-03-2025 (10-03-2025, 11:01 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است:درود، پاور دیگه ای که هشت پین برای cpu داشته باشه ندارم متاسفانه،شیراز هستم، الان با یه سیستم قدیمی دیگه پاور رو تست کردم این رو روشن کرد، برنامه مانیتورینگ hw هم روش نصب کردم ولتاژ ریل 5 ولت 4.919 هست درسته ؟ نمیدونم چون این سیستم ضعیف هست و توان کمی میخواد روشن شد یا مشکل از جای دیگه ای هست، آپدیت بایوس مادربرد به نظر شما انجام بدم البته اگر بشه یا ممکنه اگر ایراد از مادربرد باشه گارانتی ایراد بگیره؟(10-03-2025, 08:17 PM)Amirrezax نوشته است: سلام داخل فروم همسایه پست گذاشته بودم ولی دیدم دیگه اونجا نماینده گرین فعالیت نداره انگار برای همین اینجا کپی میکنم : RE: روشن نشدن کیس پاور GP850B-EDGE 80 Plus Platinum - Mahdi_Moosavi - 10-03-2025 (10-03-2025, 11:23 PM)Amirrezax نوشته است:(10-03-2025, 11:01 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است:درود، پاور دیگه ای که هشت پین برای cpu داشته باشه ندارم متاسفانه،شیراز هستم، الان با یه سیستم قدیمی دیگه پاور رو تست کردم این رو روشن کرد، برنامه مانیتورینگ hw هم روش نصب کردم ولتاژ ریل 5 ولت 4.919 هست درسته ؟ نمیدونم چون این سیستم ضعیف هست و توان کمی میخواد روشن شد یا مشکل از جای دیگه ای هست، آپدیت بایوس مادربرد به نظر شما انجام بدم البته اگر بشه یا ممکنه اگر ایراد از مادربرد باشه گارانتی ایراد بگیره؟(10-03-2025, 08:17 PM)Amirrezax نوشته است: سلام داخل فروم همسایه پست گذاشته بودم ولی دیدم دیگه اونجا نماینده گرین فعالیت نداره انگار برای همین اینجا کپی میکنم : وقتی سیستم روشن نمیشه اصولا امکان بروزرسانی بایوس با روش های مرسوم ممکن نیست. نقل قول: برنامه مانیتورینگ hw هم روش نصب کردم ولتاژ ریل 5 ولت 4.919 هست درسته بله درسته. لطفا کیستون رو فردا به یکی نمایندگان خدمات پس از فروش درج شده در تصویر زیر (ستاره خلیج یا فافا) ببرید اونجا پاور شما رو تست می کنند و نتیجه خدمتتون اعلام میشه. [attachment=133]
RE: روشن نشدن کیس پاور GP850B-EDGE 80 Plus Platinum - Amirrezax - 10-04-2025 (10-03-2025, 11:43 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است:از راه کلید bios flbk پشت مادربرد گفتم آپدیت کنم چون به نظر برق داخل پورت ها هست. امکان بردن کل کیس رو ندارم فقط پاور رو ببرم با کابل ها و جعبه اوکی هست؟(10-03-2025, 11:23 PM)Amirrezax نوشته است:(10-03-2025, 11:01 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است:درود، پاور دیگه ای که هشت پین برای cpu داشته باشه ندارم متاسفانه،شیراز هستم، الان با یه سیستم قدیمی دیگه پاور رو تست کردم این رو روشن کرد، برنامه مانیتورینگ hw هم روش نصب کردم ولتاژ ریل 5 ولت 4.919 هست درسته ؟ نمیدونم چون این سیستم ضعیف هست و توان کمی میخواد روشن شد یا مشکل از جای دیگه ای هست، آپدیت بایوس مادربرد به نظر شما انجام بدم البته اگر بشه یا ممکنه اگر ایراد از مادربرد باشه گارانتی ایراد بگیره؟(10-03-2025, 08:17 PM)Amirrezax نوشته است: سلام داخل فروم همسایه پست گذاشته بودم ولی دیدم دیگه اونجا نماینده گرین فعالیت نداره انگار برای همین اینجا کپی میکنم : یا مینبرد از کیس باز کنم خنک کننده cpu بادی هست و به همراه پاور ببرم؟ بین این دو نماینده کدوم واردتر هستند برای چک کردن و ساعت کاریشون چطوره؟ RE: روشن نشدن کیس پاور GP850B-EDGE 80 Plus Platinum - Mahdi_Moosavi - 10-04-2025 (10-04-2025, 12:27 AM)Amirrezax نوشته است:(10-03-2025, 11:43 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است:از راه کلید bios flbk پشت مادربرد گفتم آپدیت کنم چون به نظر برق داخل پورت ها هست. امکان بردن کل کیس رو ندارم فقط پاور رو ببرم با کابل ها و جعبه اوکی هست؟(10-03-2025, 11:23 PM)Amirrezax نوشته است:(10-03-2025, 11:01 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است:درود، پاور دیگه ای که هشت پین برای cpu داشته باشه ندارم متاسفانه،شیراز هستم، الان با یه سیستم قدیمی دیگه پاور رو تست کردم این رو روشن کرد، برنامه مانیتورینگ hw هم روش نصب کردم ولتاژ ریل 5 ولت 4.919 هست درسته ؟ نمیدونم چون این سیستم ضعیف هست و توان کمی میخواد روشن شد یا مشکل از جای دیگه ای هست، آپدیت بایوس مادربرد به نظر شما انجام بدم البته اگر بشه یا ممکنه اگر ایراد از مادربرد باشه گارانتی ایراد بگیره؟(10-03-2025, 08:17 PM)Amirrezax نوشته است: سلام داخل فروم همسایه پست گذاشته بودم ولی دیدم دیگه اونجا نماینده گرین فعالیت نداره انگار برای همین اینجا کپی میکنم : مشکلی نداره فقط پاور و کابل ها رو ببرید. فرقی نمیکنه. برای اطلاع از ساعت کاری با شماره تلفن های درج شده تماس بگیرید. RE: روشن نشدن کیس پاور GP850B-EDGE 80 Plus Platinum - Amirrezax - 10-04-2025 (10-04-2025, 02:52 AM)Mahdi_Moosavi نوشته است:مین برد هم باز کردم با رم و اس اس دی و خنککننده سی پی یو اینا هم میبرم ببینم چی میشه انگار شهر فافا نمایندگی الماس هم داره میرم اونجا که اگر مشکل مین بود اونجا پیگیری کنم پاور هم از خود فافا خریده بودم(10-04-2025, 12:27 AM)Amirrezax نوشته است:(10-03-2025, 11:43 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است:از راه کلید bios flbk پشت مادربرد گفتم آپدیت کنم چون به نظر برق داخل پورت ها هست. امکان بردن کل کیس رو ندارم فقط پاور رو ببرم با کابل ها و جعبه اوکی هست؟(10-03-2025, 11:23 PM)Amirrezax نوشته است:(10-03-2025, 11:01 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است: سلام. مواردی که فرمودید احتمال اینکه پاور مشکل داشته باشه زیاد هستش ولی خرابی مادربرد هم میتونه علایم مشابه ایجاد کنه.درود، پاور دیگه ای که هشت پین برای cpu داشته باشه ندارم متاسفانه،شیراز هستم، الان با یه سیستم قدیمی دیگه پاور رو تست کردم این رو روشن کرد، برنامه مانیتورینگ hw هم روش نصب کردم ولتاژ ریل 5 ولت 4.919 هست درسته ؟ نمیدونم چون این سیستم ضعیف هست و توان کمی میخواد روشن شد یا مشکل از جای دیگه ای هست، آپدیت بایوس مادربرد به نظر شما انجام بدم البته اگر بشه یا ممکنه اگر ایراد از مادربرد باشه گارانتی ایراد بگیره؟ RE: روشن نشدن کیس پاور GP850B-EDGE 80 Plus Platinum - Amirrezax - 10-04-2025 (10-04-2025, 02:52 AM)Mahdi_Moosavi نوشته است:رفتم نمایندگی دیگه که خیابان ملاصدرا هست اول فافا زنگ زدم صبح گفت فعلا نمایندگی الماس فعال نشدیم برای همین رفتم اون یکی نمایندگی چون نزدیک نمایندگی الماس هم بود اول پاور رو با دستگاه تست کرد گفت افت ولتاژ داره و باید ارسال بشه تهران از دستگاه تستر هم عکس گرفتم، ولی گفت من مادربرد رو تست نمیکنم اگر خواستید خودت تست کن خودم پاور دیگه رو وصل کردم ولی باز روشن نشد سیستم رفتم نمایندگی الماس اونجا هم تست کرد با یک پاور دیگه روشن نشد گفت بفرستیم مادربرد تنها رو تهران ما هم سی پی یو رو درآوردیم و مادربرد خالی رو دادیم بفرسته تهران ، حالا هم پاور هم مادربرد رو فرستادم گارانتی، دستگاه تست پاور ا 12 ولت منفی 11.8 بود 12 مثبت v2 هم ارور میداد انگار نوشته LL فکر کنم دستگاه تستش ال سی دیش ایراد داره!! ولی خب نمیدونم زیر بار تست نمیشه فقط 24 پین رو وصل کردن و گفتن لو ولتاژ 12 ولت منفی داره، حالا موندم که از کدام قطعه هست فقط خدا کنه از cpu نباشه البته چراغ ارور سی پی یو روی مادربرد روشن نمیشد.(10-04-2025, 12:27 AM)Amirrezax نوشته است:(10-03-2025, 11:43 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است:از راه کلید bios flbk پشت مادربرد گفتم آپدیت کنم چون به نظر برق داخل پورت ها هست. امکان بردن کل کیس رو ندارم فقط پاور رو ببرم با کابل ها و جعبه اوکی هست؟(10-03-2025, 11:23 PM)Amirrezax نوشته است:(10-03-2025, 11:01 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است: سلام. مواردی که فرمودید احتمال اینکه پاور مشکل داشته باشه زیاد هستش ولی خرابی مادربرد هم میتونه علایم مشابه ایجاد کنه.درود، پاور دیگه ای که هشت پین برای cpu داشته باشه ندارم متاسفانه،شیراز هستم، الان با یه سیستم قدیمی دیگه پاور رو تست کردم این رو روشن کرد، برنامه مانیتورینگ hw هم روش نصب کردم ولتاژ ریل 5 ولت 4.919 هست درسته ؟ نمیدونم چون این سیستم ضعیف هست و توان کمی میخواد روشن شد یا مشکل از جای دیگه ای هست، آپدیت بایوس مادربرد به نظر شما انجام بدم البته اگر بشه یا ممکنه اگر ایراد از مادربرد باشه گارانتی ایراد بگیره؟ RE: روشن نشدن کیس پاور GP850B-EDGE 80 Plus Platinum - Mahdi_Moosavi - 10-04-2025 (10-04-2025, 02:19 PM)Amirrezax نوشته است:(10-04-2025, 02:52 AM)Mahdi_Moosavi نوشته است:رفتم نمایندگی دیگه که خیابان ملاصدرا هست اول فافا زنگ زدم صبح گفت فعلا نمایندگی الماس فعال نشدیم برای همین رفتم اون یکی نمایندگی چون نزدیک نمایندگی الماس هم بود اول پاور رو با دستگاه تست کرد گفت افت ولتاژ داره و باید ارسال بشه تهران از دستگاه تستر هم عکس گرفتم، ولی گفت من مادربرد رو تست نمیکنم اگر خواستید خودت تست کن خودم پاور دیگه رو وصل کردم ولی باز روشن نشد سیستم رفتم نمایندگی الماس اونجا هم تست کرد با یک پاور دیگه روشن نشد گفت بفرستیم مادربرد تنها رو تهران ما هم سی پی یو رو درآوردیم و مادربرد خالی رو دادیم بفرسته تهران ، حالا هم پاور هم مادربرد رو فرستادم گارانتی، دستگاه تست پاور ا 12 ولت منفی 11.8 بود 12 مثبت v2 هم ارور میداد انگار نوشته LL فکر کنم دستگاه تستش ال سی دیش ایراد داره!! ولی خب نمیدونم زیر بار تست نمیشه فقط 24 پین رو وصل کردن و گفتن لو ولتاژ 12 ولت منفی داره، حالا موندم که از کدام قطعه هست فقط خدا کنه از cpu نباشه البته چراغ ارور سی پی یو روی مادربرد روشن نمیشد.(10-04-2025, 12:27 AM)Amirrezax نوشته است:(10-03-2025, 11:43 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است:از راه کلید bios flbk پشت مادربرد گفتم آپدیت کنم چون به نظر برق داخل پورت ها هست. امکان بردن کل کیس رو ندارم فقط پاور رو ببرم با کابل ها و جعبه اوکی هست؟(10-03-2025, 11:23 PM)Amirrezax نوشته است: درود، پاور دیگه ای که هشت پین برای cpu داشته باشه ندارم متاسفانه،شیراز هستم، الان با یه سیستم قدیمی دیگه پاور رو تست کردم این رو روشن کرد، برنامه مانیتورینگ hw هم روش نصب کردم ولتاژ ریل 5 ولت 4.919 هست درسته ؟ نمیدونم چون این سیستم ضعیف هست و توان کمی میخواد روشن شد یا مشکل از جای دیگه ای هست، آپدیت بایوس مادربرد به نظر شما انجام بدم البته اگر بشه یا ممکنه اگر ایراد از مادربرد باشه گارانتی ایراد بگیره؟ اون طور که مشخصه پاور شما مشکلی نداشته. مشخصات فردی و تماستون رو به صورت خصوصی برای بنده ارسال کنید. پیگیر امرتون هستم. RE: روشن نشدن کیس پاور GP850B-EDGE 80 Plus Platinum - Amirrezax - 10-04-2025 (10-04-2025, 03:52 PM)ahdi_Moosavi نوشته است:والا من میترسم همین پاور بلایی سر مادربرد یا سی پی یو آورده باشه، باید یک تست کامل بشه، چون نمایندگی اینجا که سریع گفت ولتاژ کم هست(10-04-2025, 02:19 PM)Amirrezax نوشته است:(10-04-2025, 02:52 AM)Mahdi_Moosavi نوشته است:رفتم نمایندگی دیگه که خیابان ملاصدرا هست اول فافا زنگ زدم صبح گفت فعلا نمایندگی الماس فعال نشدیم برای همین رفتم اون یکی نمایندگی چون نزدیک نمایندگی الماس هم بود اول پاور رو با دستگاه تست کرد گفت افت ولتاژ داره و باید ارسال بشه تهران از دستگاه تستر هم عکس گرفتم، ولی گفت من مادربرد رو تست نمیکنم اگر خواستید خودت تست کن خودم پاور دیگه رو وصل کردم ولی باز روشن نشد سیستم رفتم نمایندگی الماس اونجا هم تست کرد با یک پاور دیگه روشن نشد گفت بفرستیم مادربرد تنها رو تهران ما هم سی پی یو رو درآوردیم و مادربرد خالی رو دادیم بفرسته تهران ، حالا هم پاور هم مادربرد رو فرستادم گارانتی، دستگاه تست پاور ا 12 ولت منفی 11.8 بود 12 مثبت v2 هم ارور میداد انگار نوشته LL فکر کنم دستگاه تستش ال سی دیش ایراد داره!! ولی خب نمیدونم زیر بار تست نمیشه فقط 24 پین رو وصل کردن و گفتن لو ولتاژ 12 ولت منفی داره، حالا موندم که از کدام قطعه هست فقط خدا کنه از cpu نباشه البته چراغ ارور سی پی یو روی مادربرد روشن نمیشد.(10-04-2025, 12:27 AM)Amirrezax نوشته است:(10-03-2025, 11:43 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است: وقتی سیستم روشن نمیشه اصولا امکان بروزرسانی بایوس با روش های مرسوم ممکن نیست.از راه کلید bios flbk پشت مادربرد گفتم آپدیت کنم چون به نظر برق داخل پورت ها هست. امکان بردن کل کیس رو ندارم فقط پاور رو ببرم با کابل ها و جعبه اوکی هست؟ عکس دستگاه تست برای مثبت 12v2 چی نوشته یادمه چشمک میزد LL نوشته؟ https://s6.uupload.ir/files/img_20251004_131634_edit_293504241741836_dm15.jpg |