green
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صفحه سیاه
با سلام

حدود 8 سالی میشه پاور GP1050B-OC PLUS را دارم . بعد از حدود 4 سال استفاده از پاور هنگام کار با کامپیوتر ( مهم نیست چه کاری ، گیم ، وب گردی ، فیلم دیدن و...) صفحه مانیتور سیاه میشد و عملا تصویر وجود نداشت و فقط با خاموش و روشن کردن سیستم مشکل حل میشد و تصویر نمایش داده میشد . در اواخر وضعیت خیلی بد شد و همه چیز رو چک کردم . آپدیت درایورها ، تست کارت گرافیک ، تست مانیتور و ... . در نهایت یک بار بوی سوختنی از کیس بلند شد و وضعیت بسیار بغرنج شد و بعد از دو دقیقه از روشن شدن سیستم تصویر سیاه میشد . سیستم رو نزد یک تعمیرکار بردم و اعلام کرد پاور مشکل دارد و کابل PCI-E که به کارت گرافیک وصل میشد اون قسمتی که به پاور وصل میشه عملا سوخته بود و صدمه دیده بود .  Huh  متوجه شدم بوی سوختی که بار آخر اومد از سوختن کابل ناشی شده.

تعمیرکار کابل رو لحیم کرد و به پاور وصل کرد و مشکل حل شد . اشکال کارش این بود از من نپرسید کابل  دیگری داری یا نه  Dodgy  اما مجددا بعد از یک سال و نیم مشکل به وجود اومد. یعنی هفته پیش !!
 این بار یک کابل جدید به پاور وصل کردم و اون رو به کارت گرافیک متصل کردم و تا به اینجا مشکلی نیست .

مشکل اصلی از کجاست ؟ چرا باید اینقدر به کابل فشار بیاد تا کابل صدمه ببینه و بسوزه ؟ اون قسمتی  از کابل که به پاور وصل میشه کاملا آسیب دیده بود . ممکنه برای کابل جدید هم این مشکل به وجود مجددا بیاد ؟

کارت گرافیک RTX 3070 است
پاسخ
(10-25-2023, 09:58 PM)milad_negah نوشته است: با سلام

حدود 8 سالی میشه پاور GP1050B-OC PLUS را دارم . بعد از حدود 4 سال استفاده از پاور هنگام کار با کامپیوتر ( مهم نیست چه کاری ، گیم ، وب گردی ، فیلم دیدن و...) صفحه مانیتور سیاه میشد و عملا تصویر وجود نداشت و فقط با خاموش و روشن کردن سیستم مشکل حل میشد و تصویر نمایش داده میشد . در اواخر وضعیت خیلی بد شد و همه چیز رو چک کردم . آپدیت درایورها ، تست کارت گرافیک ، تست مانیتور و ... . در نهایت یک بار بوی سوختنی از کیس بلند شد و وضعیت بسیار بغرنج شد و بعد از دو دقیقه از روشن شدن سیستم تصویر سیاه میشد . سیستم رو نزد یک تعمیرکار بردم و اعلام کرد پاور مشکل دارد و کابل PCI-E که به کارت گرافیک وصل میشد اون قسمتی که به پاور وصل میشه عملا سوخته بود و صدمه دیده بود .  Huh  متوجه شدم بوی سوختی که بار آخر اومد از سوختن کابل ناشی شده.

تعمیرکار کابل رو لحیم کرد و به پاور وصل کرد و مشکل حل شد . اشکال کارش این بود از من نپرسید کابل  دیگری داری یا نه  Dodgy  اما مجددا بعد از یک سال و نیم مشکل به وجود اومد. یعنی هفته پیش !!
 این بار یک کابل جدید به پاور وصل کردم و اون رو به کارت گرافیک متصل کردم و تا به اینجا مشکلی نیست .

مشکل اصلی از کجاست ؟ چرا باید اینقدر به کابل فشار بیاد تا کابل صدمه ببینه و بسوزه ؟ اون قسمتی  از کابل که به پاور وصل میشه کاملا آسیب دیده بود . ممکنه برای کابل جدید هم این مشکل به وجود مجددا بیاد ؟

کارت گرافیک RTX 3070 است

سلام. تحت هر شرایطی مثل اتصال ناصحیح کانکتور به بخش ماژولار پاور کابل قبلی آسیب دیده و می بایست به گارانتی گرین مراجعه می کردید تا کابل یا کانکتور معیوب تعویض می شد. توصیه می کنیم حتما کابل جدید رو به یک کانکتور دیگه از پاور متصل کنید و چک کنید حتما کانکتورها به صورت کاملا صحیح وارد سوکت های مورد نظر شده باشند.
پاسخ
چون کابل قبلی رو روی کانکتور قبلی لحیم کرده بود اساسا چاره ای نبود . کابل جدید رو به کانکتور جدید وصل کردم . کابل به طور کامل وارد کانکتور شده و بعید میدونم مشکلی تو اتصال باشه.
ضمنا از کجا چک کنم کابل این بار صحیح متصل شده به پاور ؟ چشمی که چک میشه اتصال بدون مشکل انجام شده
پاسخ
(10-25-2023, 10:15 PM)milad_negah نوشته است: چون کابل قبلی رو روی کانکتور قبلی لحیم کرده بود اساسا چاره ای نبود . کابل جدید رو به کانکتور جدید وصل کردم . کابل به طور کامل وارد کانکتور شده و بعید میدونم مشکلی تو اتصال باشه.
ضمنا از کجا چک کنم کابل این بار صحیح متصل شده به پاور ؟ چشمی که چک میشه اتصال بدون مشکل انجام شده

چشمی چک کنید که کانکتور کاملا تا انتها وارد سوکت شده باشه.
پاسخ
جالبه بعد چند سال مجددا همین مشکل برام به وجود اومده کارت گرافیک ام الان ۳۰۷۰ هستش.دقیقا اتفاقات قبلی داره می افته . وسط بازی کردن مانیتور no signal میشه و سیستم رو باید ریستارت کنم . یکی از فن های کارت گرافیک هم از کار می افته و کار نمیکنه . به نظر میاد پاور مشکل قبلی اش رو پیدا کرده و این بار کابل سالمه و به سوکت های دیگر پاور هم کابل رو وصل میکنم بعد نیم ساعت کار کردن مانیتور no signal میشه . به نظر میاد برق به درستی توسط پاور به کارت نمیرسه و کارت گرافیک به درستی کار نمیکنه . پاور رو حدودا ۱۰ ساله دارم و چند باری این مشکل رو داشته . ارزش داره بیارم خدمت گرین برای تعمیر ؟

بی تعارف کلافه ام کرده این مشکل قدیمی پاور .دوستم میگفت مشکل از کارت گرافیک. ولی به دلیل شباهت های بسیار به مورد چند سال پیش،تقریبا مطمئن هستم مشکل از پاوره
پاسخ
(3 ساعت پیش)milad_negah نوشته است: جالبه بعد چند سال مجددا همین مشکل برام به وجود اومده کارت گرافیک ام الان ۳۰۷۰ هستش.دقیقا اتفاقات قبلی داره می افته . وسط بازی کردن مانیتور no signal میشه و سیستم رو باید ریستارت کنم . یکی از فن های کارت گرافیک هم از کار می افته و کار نمیکنه . به نظر میاد پاور مشکل قبلی اش رو پیدا کرده و این بار کابل سالمه و به سوکت های دیگر پاور هم کابل رو وصل میکنم بعد نیم ساعت کار کردن مانیتور no signal میشه . به نظر میاد برق به درستی توسط پاور به کارت نمیرسه و کارت گرافیک به درستی کار نمیکنه . پاور رو حدودا ۱۰ ساله دارم و چند باری این مشکل رو داشته . ارزش داره بیارم خدمت گرین برای تعمیر ؟

بی تعارف کلافه ام کرده این مشکل قدیمی پاور .دوستم میگفت مشکل از کارت گرافیک. ولی به دلیل شباهت های بسیار به مورد چند سال پیش،تقریبا مطمئن هستم مشکل از پاوره

سلام. همراه با کابل های پاور به گارانتی گرین مراجعه کنید. همکاران بخش گارانتی پاور شما رو چک می کنند و نتیجه خدمتتون اعلام میشه.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان