موضوعها: 3
سلام
من یه کیبورد با این مشخصات گرفتم واقعا افتضاحه چرا اینقدر کیفیت محصولات پایین اومده من در عرض ۱ سال دوباره این کیبورد فرستادم گارنتی هر دفعه یه قستمتی از این کیبورد از کار افتاده فقط میترسم گارنتی که تموم بشه باید چیکار کنم من قبلا از محصولات گرین استفاده میکردم خیلی عالی بودن یه موس هم خریدم بعد از اتمام گارانتی خراب شد متاسفانه هیچ کس هم پاسخگو نبود با کلی هزینه انداختمش دور رفتم یکی غیر از برند گرین خریدم واقعا ناراضی ام این کیبورد هم قسمت پایین کلا کار نمیکنه با کلی هزینه و جز گرونترین هابود خریدم متاسفانه به فنا رفته
موضوعها: 1
سلام. طبق آمار گارانتی تعداد برکشتی و خرابی این مدل کیبورد از تعداد انگشتان دست هم کمتر بوده. از سلامت پورت های USB و پاور سیستم اطمیمنان دارید؟
12-14-2024, 11:23 PM
(آخرین ویرایش: 12-14-2024, 11:36 PM، توسط lord_wolf7.)
(12-13-2024, 07:18 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است: سلام. طبق آمار گارانتی تعداد برکشتی و خرابی این مدل کیبورد از تعداد انگشتان دست هم کمتر بوده. از سلامت پورت های USB و پاور سیستم اطمیمنان دارید؟
آخه خیلی عجیبه بعد از کمتر از ۱ سال این اتفاق میفته سری قبل هم همینطور شد یعنی ممکنه از پورت یو اس بی باشه؟ چطوری میتونم تستش کنم؟ آخه یه ۴ الی ۵ بار مشکل الکتریسته داشت هرموقع دست میکشیدم کنار فلز های کیبورد قطع و وصل میشد مجبور بودم کلا قطعش کنم آخه پاورم هم از برند گرین gp 800 چطور میتونم تست کنم ببینم مشکل از چی میتونه باشه؟آخه اگر مشکل از پاور بود باید ۱ روز نهایتا ۱ هفته این مشکل پیش بیاد نه ۱ سال
(12-13-2024, 07:18 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است: سلام. طبق آمار گارانتی تعداد برکشتی و خرابی این مدل کیبورد از تعداد انگشتان دست هم کمتر بوده. از سلامت پورت های USB و پاور سیستم اطمیمنان دارید؟
امکان تغییر کلید داره این کیبورد اگر درست شد یا یه روزی خراب شد و گارانتی تموم شد بخام با کلید ها قرمز تعویض کنم ؟؟خود شرکت گرین سویچ های قرمز داره بخام با سوییچ آبی جایگزین کنم ما بالتفاوت پرداخت کنم؟
موضوعها: 1
(12-14-2024, 11:23 PM)lord_wolf7 نوشته است: (12-13-2024, 07:18 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است: سلام. طبق آمار گارانتی تعداد برکشتی و خرابی این مدل کیبورد از تعداد انگشتان دست هم کمتر بوده. از سلامت پورت های USB و پاور سیستم اطمیمنان دارید؟
آخه خیلی عجیبه بعد از کمتر از ۱ سال این اتفاق میفته سری قبل هم همینطور شد یعنی ممکنه از پورت یو اس بی باشه؟ چطوری میتونم تستش کنم؟ آخه یه ۴ الی ۵ بار مشکل الکتریسته داشت هرموقع دست میکشیدم کنار فلز های کیبورد قطع و وصل میشد مجبور بودم کلا قطعش کنم آخه پاورم هم از برند گرین gp 800 چطور میتونم تست کنم ببینم مشکل از چی میتونه باشه؟آخه اگر مشکل از پاور بود باید ۱ روز نهایتا ۱ هفته این مشکل پیش بیاد نه ۱ سال
امکان تغییر کلید داره این کیبورد اگر درست شد یا یه روزی خراب شد و گارانتی تموم شد بخام با کلید ها قرمز تعویض کنم ؟؟خود شرکت گرین سویچ های قرمز داره بخام با سوییچ آبی جایگزین کنم ما بالتفاوت پرداخت کنم؟
خیر امکان تغییر کلید وجود نداره.
(12-15-2024, 12:38 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است: (12-14-2024, 11:23 PM)lord_wolf7 نوشته است: (12-13-2024, 07:18 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است: سلام. طبق آمار گارانتی تعداد برکشتی و خرابی این مدل کیبورد از تعداد انگشتان دست هم کمتر بوده. از سلامت پورت های USB و پاور سیستم اطمیمنان دارید؟
خیر امکان تغییر کلید وجود نداره.
شما انجام نمیدید یا کلا این کیبورد امکان تغییر کلید نداره ؟؟ سوال اولم جواب ندادی چطور میتونم تست کنم یو اس بی ها رو؟
موضوعها: 0
(12-15-2024, 08:50 PM)lord_wolf7 نوشته است: شما انجام نمیدید یا کلا این کیبورد امکان تغییر کلید نداره ؟؟ سوال اولم جواب ندادی چطور میتونم تست کنم یو اس بی ها رو؟
سویچ های این کیبرد لحیم شده و قابلیت Hot swap نداره.
تست به این صورته که روی سیستم دیگه امتحان میکنید اگر مشکل پابرجا بود کیبرود رو مفرستید گارانتی.