10-04-2025, 04:03 AM
(10-04-2025, 02:52 AM)Mahdi_Moosavi نوشته است:مین برد هم باز کردم با رم و اس اس دی و خنککننده سی پی یو اینا هم میبرم ببینم چی میشه انگار شهر فافا نمایندگی الماس هم داره میرم اونجا که اگر مشکل مین بود اونجا پیگیری کنم پاور هم از خود فافا خریده بودم(10-04-2025, 12:27 AM)Amirrezax نوشته است:(10-03-2025, 11:43 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است:از راه کلید bios flbk پشت مادربرد گفتم آپدیت کنم چون به نظر برق داخل پورت ها هست. امکان بردن کل کیس رو ندارم فقط پاور رو ببرم با کابل ها و جعبه اوکی هست؟(10-03-2025, 11:23 PM)Amirrezax نوشته است:(10-03-2025, 11:01 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است: سلام. مواردی که فرمودید احتمال اینکه پاور مشکل داشته باشه زیاد هستش ولی خرابی مادربرد هم میتونه علایم مشابه ایجاد کنه.درود، پاور دیگه ای که هشت پین برای cpu داشته باشه ندارم متاسفانه،شیراز هستم، الان با یه سیستم قدیمی دیگه پاور رو تست کردم این رو روشن کرد، برنامه مانیتورینگ hw هم روش نصب کردم ولتاژ ریل 5 ولت 4.919 هست درسته ؟ نمیدونم چون این سیستم ضعیف هست و توان کمی میخواد روشن شد یا مشکل از جای دیگه ای هست، آپدیت بایوس مادربرد به نظر شما انجام بدم البته اگر بشه یا ممکنه اگر ایراد از مادربرد باشه گارانتی ایراد بگیره؟
کدوم شهرستان تشریف دارید؟ پاورها اگر مشکل داشته باشن اصولا تعویض میشن.
راحت ترین روش قبل از ارسال پاور اینه که سیستمتون رو با یک پاور دیگه تست کنید.
وقتی سیستم روشن نمیشه اصولا امکان بروزرسانی بایوس با روش های مرسوم ممکن نیست.
نقل قول: برنامه مانیتورینگ hw هم روش نصب کردم ولتاژ ریل 5 ولت 4.919 هست درسته
بله درسته.
لطفا کیستون رو فردا به یکی نمایندگان خدمات پس از فروش درج شده در تصویر زیر (ستاره خلیج یا فافا) ببرید اونجا پاور شما رو تست می کنند و نتیجه خدمتتون اعلام میشه.
یا مینبرد از کیس باز کنم خنک کننده cpu بادی هست و به همراه پاور ببرم؟ بین این دو نماینده کدوم واردتر هستند برای چک کردن و ساعت کاریشون چطوره؟
مشکلی نداره فقط پاور و کابل ها رو ببرید.
فرقی نمیکنه. برای اطلاع از ساعت کاری با شماره تلفن های درج شده تماس بگیرید.