green
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صدای coil whine یا نویز در پاور در بازی
درود
هنگام بازی کردن و گشت و گذار در محیط بازی پاور صدای نویز دارد در منوی بازی و در حالت pause این صدا متوقف میشود
در برنامه های fanless و furmark و OCCT و دستگاه های تست هارد تحت فشار 100 درصد این صدا به گوش نمیرسد فقط هنگام بازی کردن
فنش رو نگه داشتم ولی صدا از فن نبود
با بخش فنی شرکت گرین صحبت کردم گفتن این یه پدیده عادیه پاورتون فشار خیلی زیادی بهش میاد این صدا ایجاد میشه درحالیکه اینطور نیست بهرحال پاورم رو از 850w به 1200w تغییر دادم و همچنان صدای نویز در بازی های سنگین به گوش میرسه و آزار دهنده اس
سیستم بنده :
B550 plus gaming
Ryzen 5 5600x 
6900xt
16gb ram 3200mhz
4xhdd
Ssd 970 evo plus
Ssd 890
کیس گیمینگ هست دارای 7 فن و پاور زیر کیس نصب شده پنجره اتاقم باز میذارم و الان هوا سرده و مشکلی از بابت گرما وجود نداره

حس میکنم بدلیل همین موضوع توقف تولید شده چون بنده کولر مستر 750 داشتم اصلا ازین نویزا نداشت

خواهشا اگه گارانتی همچین مشکلی رو گردن میگیره راهنمایی بفرمایید اگه نه که بفروشم بره
پاسخ
(11-10-2024, 12:52 PM)Ozy نوشته است: درود
هنگام بازی کردن و گشت و گذار در محیط بازی پاور صدای نویز دارد در منوی بازی و در حالت pause این صدا متوقف میشود
در برنامه های fanless و furmark و OCCT و دستگاه های تست هارد تحت فشار 100 درصد این صدا به گوش نمیرسد فقط هنگام بازی کردن
فنش رو نگه داشتم ولی صدا از فن نبود
با بخش فنی شرکت گرین صحبت کردم گفتن این یه پدیده عادیه پاورتون فشار خیلی زیادی بهش میاد این صدا ایجاد میشه درحالیکه اینطور نیست بهرحال پاورم رو از 850w به 1200w تغییر دادم و همچنان صدای نویز در بازی های سنگین به گوش میرسه و آزار دهنده اس
سیستم بنده :
B550 plus gaming
Ryzen 5 5600x 
6900xt
16gb ram 3200mhz
4xhdd
Ssd 970 evo plus
Ssd 890
کیس گیمینگ هست دارای 7 فن و پاور زیر کیس نصب شده پنجره اتاقم باز میذارم و الان هوا سرده و مشکلی از بابت گرما وجود نداره

حس میکنم بدلیل همین موضوع توقف تولید شده چون بنده کولر مستر 750 داشتم اصلا ازین نویزا نداشت

خواهشا اگه گارانتی همچین مشکلی رو گردن میگیره راهنمایی بفرمایید اگه نه که بفروشم بره

سلام. مدل دقیق پاورتون چیه؟
پاسخ
پاور الانم GP1200B-OCDG و قبلی GP850B-OCPT
اگه میخواید بفرمایید از کارت گرافیک هستش باید خدمتتون عرض کنم کلی تحقیق کردم و کاربران زیادی این مشکل رو با پاور های گرین دارن و چند نمونه تعمیر توی یوتیوب دیدم که صدای نویز رو برطرف کرده و قید کرده بودن اگه جلوشو نگیرید باعث سوختن مادربورد میشه
پاسخ
(11-20-2024, 12:02 PM)Ozy نوشته است: پاور الانم GP1200B-OCDG و قبلی GP850B-OCPT
اگه میخواید بفرمایید از کارت گرافیک هستش باید خدمتتون عرض کنم کلی تحقیق کردم و  کاربران زیادی این مشکل رو با پاور های گرین دارن و چند نمونه تعمیر توی یوتیوب دیدم که صدای نویز رو برطرف کرده و قید کرده بودن اگه جلوشو نگیرید باعث سوختن مادربورد میشه

میشه لطف کنید چند نمونه از همین کاربران زیاد رو مثال بزنید؟

coil whine در پاورهای سری OCDG بسیار بسیار نادر هست و تاکید می کنم تحت هیچ شرایطی باعث آسیب به هیچ قطعه ای نمیشه.

پیشنهاد میکنم اگر صدای مورد نظر آزار دهنده هستش به گارانتی گرین مراجعه کنید. همکاران بنده پاور شما رو چک می کنند و در صورت نیاز اون رو برطرف می کنند.
پاسخ
داخل یوتیوب و آپارت هست ویدئوهاش ویو هم زیاد خورده این یعنی کاربران زیادی
گارانتی هم بردم رو فشار صد در صدی تست کردن گفتن ما صدایی نمیشنویم مشکل از سیستم خودته شامل گارانتی نمیشه!!
اصلا هم اهمیتی نداره به سیستم آسیب میزنه یا نه، بنده گیم بازی میکنم از فشار و استرس روزم کاسته شه این صذا بیشتر باعث فشار و استرس میشه
صدا از کارت یا قطعات دیگه هم نیست از خود پاور هستش
پاسخ
(12-14-2024, 02:31 AM)Ozy نوشته است: داخل یوتیوب و آپارت هست ویدئوهاش ویو هم زیاد خورده این یعنی کاربران زیادی
گارانتی هم بردم رو فشار صد در صدی تست کردن گفتن ما صدایی نمیشنویم مشکل از سیستم خودته شامل گارانتی نمیشه!!
اصلا هم اهمیتی نداره به سیستم آسیب میزنه یا نه، بنده گیم بازی میکنم از فشار و استرس روزم کاسته شه این صذا بیشتر باعث فشار و استرس میشه
صدا از کارت یا قطعات دیگه هم نیست از خود پاور هستش

این ویدئوهایی که می فرماید به تعداد انگشتان یک دست هم نمیرسه دوست عزیز. بازدید بالا نشانه مشکلات مشابه کاربران نیست.

لطفا شماره تماستون رو برای بنده به صورت خصوصی بفرستید در اولین فرصت با شما تماس میگیریم.
پاسخ
من هم این کویل واین شدید گرافیک داخل بازی رو داشتم و بصورت اتفاقی دلیلش رو فهمیدم. عجیب بود وقتی در پشت کیس که همه سیم ها اونجاست رو میبستم کویل واین شدید میشد و به محض باز کردنش کویل واین خیلی کمتر میشد. بعدش دوتا سیم 8 پین کارت گرافیک رو از بقیه جدا کردم و از قسمت شیار مخصوصش که نزدیک در شیشه ای هست عبور دادم. از اون موقع به بعد صداش خیلی خیلی کمتر شد. البته نمیدونستم میتونه مربوط به کیس و کابل کشی هم باشه. شما هم این رو امتحان بکن و یا کلا سیستم رو از کیس جدا کن ببین باز هم صداش همونطوری هست.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان