انجمن های گفتگو گرین
650w ocpt - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های گفتگو گرین (https://forum.green.ir)
+-- انجمن: بخش محصولات گرین - GREEN (https://forum.green.ir/forumdisplay.php?fid=5)
+--- انجمن: منابع تغذیه سوئیچینگ (پاور) (https://forum.green.ir/forumdisplay.php?fid=7)
+--- موضوع: 650w ocpt (/showthread.php?tid=839)

650w ocpt - Peyman0023 - 04-09-2025

سلام خسته نباشید
آقا من یه پاور دست دوم گرفتم میدونید که وضعیت مالی داغونه دیگه مجبور بودم
باید با گارانتی تا ۱۴۱۱ برام میفرستادن ولی تا ۱۴۰۷ فرستادن و میخواستم بدونم از کجا بفهمم گارانتیش اوکیه؟ 
و اینکه فنش رو ۵۰ درصد لود حتی خیلی صدا میده
صدا باد هست فقط ولی شدید 
و رو حالت فن لس نیست 
فن کلا فعال گذاشتم و بازم صدا داره
دست میزارم روی پاور که داخل کیس هست میبینم داغ نیست ولی فنش خیلی می‌چرخه 
گارانتی کاری می‌کنه برام در این مورد؟ واقعا رو صدا وسواس دارم و صداش شدیده

RE: 650w ocpt - Mahdi_Moosavi - 04-09-2025

(04-09-2025, 09:28 AM)Peyman0023 نوشته است: سلام خسته نباشید
آقا من یه پاور دست دوم گرفتم میدونید که وضعیت مالی داغونه دیگه مجبور بودم
باید با گارانتی تا ۱۴۱۱ برام میفرستادن ولی تا ۱۴۰۷ فرستادن و میخواستم بدونم از کجا بفهمم گارانتیش اوکیه؟ 
و اینکه فنش رو ۵۰ درصد لود حتی خیلی صدا میده
صدا باد هست فقط ولی شدید 
و رو حالت فن لس نیست 
فن کلا فعال گذاشتم و بازم صدا داره
دست میزارم روی پاور که داخل کیس هست میبینم داغ نیست ولی فنش خیلی می‌چرخه 
گارانتی کاری می‌کنه برام در این مورد؟ واقعا رو صدا وسواس دارم و صداش شدیده

سلام. صحت گارانتی رو از این لینک چک کنید.

GP650B-OCPT پاور فوق العاده خنک و کم صدایی هستش و در بدترین شرایط ممکن هم سرعت چرخش فن این مدل از 1200RPM بالاتر نمیره. احتمالا یا فن پاور تعویض شده و یا معیوب هستش. به گارانتی گرین مراجعه کنید همکاران بنده فن رو چک می کنند و در صورت نیاز تعویض خواهد شد.

RE: 650w ocpt - Peyman0023 - 04-12-2025

تشکر ویژه
و اینکه روی پاور قسمت پلمپ یه تاریخی زده به فروشنده گفتم این باعث خارج شدن از گارانتی نمیشه یا چی.. گفتن نه نمیشه اوکیه
راست میگن ؟ چون تو قوانین نوشته بودن پلمپ نباید دست کاری بشه... هنوز وقت نکردم ببرم گارانتی یکم سرم شلوغ هست

RE: 650w ocpt - Mahdi_Moosavi - 04-12-2025

(04-12-2025, 12:28 AM)Peyman0023 نوشته است: تشکر ویژه
و اینکه روی پاور قسمت پلمپ یه تاریخی زده به فروشنده گفتم این باعث خارج شدن از گارانتی نمیشه یا چی.. گفتن نه نمیشه اوکیه
راست میگن ؟ چون تو قوانین نوشته بودن پلمپ نباید دست کاری بشه... هنوز وقت نکردم ببرم گارانتی یکم سرم شلوغ هست

عکس بفرستید لطفا

RE: 650w ocpt - Peyman0023 - 04-12-2025

[attachment=129]بفرمایید عکسش

راستی آقای موسوی من شعبه گارانتی اصفهان گرین رو چک کردم اگه اوکیه بیارم اونجا نوشته بودن مسئول گارانتی اصفهان خودتونید

RE: 650w ocpt - Mahdi_Moosavi - 04-12-2025

(04-12-2025, 07:53 AM)Peyman0023 نوشته است: بفرمایید عکسش

راستی آقای موسوی من شعبه گارانتی اصفهان گرین رو چک کردم اگه اوکیه بیارم اونجا نوشته بودن مسئول گارانتی اصفهان خودتونید

این لیبل اصلی دستگاه نیست و لیبل گارانتی گرین هستش. این نشون میده پاور یک بار به گارانتی ارجاع داده شده و تعمیر یا تعویض شده.

خیر بنده در دفتر مرکزی گرین (تهران) در خدمتتون هستم. پاورها در نهایت جهت تست و برسی به دفتر مرکزی گرین در تهران ارسال می شوند.

RE: 650w ocpt - Peyman0023 - 04-13-2025

(04-12-2025, 01:56 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است:
(04-12-2025, 07:53 AM)Peyman0023 نوشته است: بفرمایید عکسش

این لیبل اصلی دستگاه نیست و لیبل گارانتی گرین هستش. این نشون میده پاور یک بار به گارانتی ارجاع داده شده و تعمیر یا تعویض شده.

خیر بنده در دفتر مرکزی گرین (تهران) در خدمتتون هستم. پاورها در نهایت جهت تست و برسی به دفتر مرکزی گرین در تهران ارسال می شوند.
اوکیه تشکر میشه بابت پاسخگویی, دیروز هم از همکاراتون پرسیدن گفتن بهم
برگشت زدم کالا رو به فروشنده, حقیقتا آدم خوبی بنظر می‌رسید ولی توقع نداشتم دزد در بیاد, حالا ببینم پولمو میدن یا نه.. گفتن میدن ولی باید دید