green
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صدای جرقه پاور
سلام 
پاور 1200ocdg هست که وقتی کاملا شارژش خالی شده مثلا ۶ ساعت تو برق نبوده وقتی کلید خودش یا سه راهی رو میزنم صدای بلند جرقه مانندی میده ولی از داخل پاور نیست و از کلیدا هست و محافظ برق های ۱۰ آمپر استانداردی که میخرم بعد از یک ماه خراب میشه و رله توش انگار جوش میخوره 
صدا ها عادی هست ؟ 
و اینکه این پاور نیاز به محافظ های آمپر بالا داره؟
پاسخ
(07-24-2025, 10:43 PM)Reza62 نوشته است: سلام 
پاور 1200ocdg هست که وقتی کاملا شارژش خالی شده مثلا ۶ ساعت تو برق نبوده وقتی کلید خودش یا سه راهی رو میزنم صدای بلند جرقه مانندی میده ولی از داخل پاور نیست و از کلیدا هست و محافظ برق های ۱۰ آمپر استانداردی که میخرم بعد از یک ماه خراب میشه و رله توش انگار جوش میخوره 
صدا ها عادی هست ؟ 
و اینکه این پاور نیاز به محافظ های آمپر بالا داره؟

سلام. آیا در هنگام روشن و خاموش شدن سیستم (هنگامی کلید روشن شدن کیس رو میزنید و هنگامی که سیستم شات داون میشه) صدای "تق" رله از سمت پاور به گوش شما می رسه؟

نقل قول: و اینکه این پاور نیاز به محافظ های آمپر بالا داره؟

بله. به خصوص اگر به صورت مکرر برق ورودی پاور رو قطع می کنید می بایست از محافط های 16A استفاده کنید.
پاسخ
بله صدای رله شنیده میشه
پاسخ
(07-25-2025, 09:14 PM)Reza62 نوشته است: بله صدای رله شنیده میشه

محافظ جریان بالا تهیه کنید اگر مشکل کماکان پابرجا بود به گارانتی گرین مراجعه کنید. لطف کنید در صورت مراجعه به گارانتی حتما مشکلتون رو کامل شرح بدید برای همکاران. قبل از مراجعه از طریق همین تاپیک خبر بدید چون مشکل شما مورد خاصی هست باید از قبل با همکاران هماهنگ بشه.
پاسخ
محافظ رو عوض کردم با یک نمونه ۱۶ آمپر و فعلا سالمه و مشکلی پیدا نکرده اما صدا هنوز هست که چک کردم مثل اینکه از کلید نیست صدای شارژ شدن خازن هست که خیلی صدای بلندی هست
این صدا نشونه معیوب بودنه؟
این بار سومی هست که پاور رو باید بدم گارانتی چرا این سری اینقدر معیوب توش زیاده
پاسخ
(07-29-2025, 11:14 AM)Reza62 نوشته است: محافظ رو عوض کردم با یک نمونه ۱۶ آمپر و فعلا سالمه و مشکلی پیدا نکرده اما صدا هنوز هست که چک کردم مثل اینکه از کلید نیست صدای شارژ شدن خازن هست که خیلی صدای بلندی هست
این صدا نشونه معیوب بودنه؟
این بار سومی هست که پاور رو باید بدم گارانتی چرا این سری اینقدر معیوب توش زیاده

سلام. میزان برگشتی این سری بسیار کم بوده اتفاقاً. دفعات قبل به چه دلیلی به گارانتی مراجعه کرده بودید؟ مشکل چی بوده؟
پاسخ
یک بار به دلیل روشن ماندن فن در زمان خاموش شدن پاور یک بار هم روشن نشدن پاور
پاسخ
امروز پاور رو به گارانتی گرین قم پرومیکس تحویل دادم
پاسخ
(07-29-2025, 05:30 PM)Reza62 نوشته است: امروز پاور رو به گارانتی گرین قم پرومیکس تحویل دادم

اوکی پیگیر امرتون هستم. لطفا شماره تماس و اسم و فامیلتون رو با پیغام خصوصی برای بنده ارسال کنید.
پاسخ
امروز که داشتم فروم گرین رو نگاه میکردم به این برخوردم که یه نفر که اراکی بود سه بار پاورش رو برای گارانتی فرستاده
پاور های گرین تعویض میشن یا تعمیر؟
و مگه همه ی تست ها روش انجام نمیشه پس‌ چطوره که به دست ما میرسه یکسری مشکلاتشون نمایان میشه؟
پیام خصوصی هم بهتون دادم ديديد؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان