موضوعها: 3
با سلام و احترام
در ارتباط با کیس g4 می خواستم بپرسم کابل تبدیل Y برای تنظیم سرعت فن ها با فن پردازنده در خود کیس هست؟
هم چنین دو عدد فن gf 120 rgb green میخواستم روی محفظه پاور نصب کنم اما پیچ های خود فن برای بستن از بالا کوتاه هست و نیاز به پیچ بلند مثل پیچ فن های نصب شده کیس داره برای نصب این فن ها یا تهیه پیچ ها ممنون میشم راهنمایی کنید.
موضوعها: 1
(10-16-2024, 03:06 PM)amirhosseind نوشته است: با سلام و احترام
در ارتباط با کیس g4 می خواستم بپرسم کابل تبدیل Y برای تنظیم سرعت فن ها با فن پردازنده در خود کیس هست؟
هم چنین دو عدد فن gf 120 rgb green میخواستم روی محفظه پاور نصب کنم اما پیچ های خود فن برای بستن از بالا کوتاه هست و نیاز به پیچ بلند مثل پیچ فن های نصب شده کیس داره برای نصب این فن ها یا تهیه پیچ ها ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول: با سلام و احترام
سلام. بله جزو محتویات داخل کیس هست.
نقل قول: هم چنین دو عدد فن gf 120 rgb green میخواستم روی محفظه پاور نصب کنم اما پیچ های خود فن برای بستن از بالا کوتاه هست و نیاز به پیچ بلند مثل پیچ فن های نصب شده کیس داره برای نصب این فن ها یا تهیه پیچ ها ممنون میشم راهنمایی کنید.
پیچ ها رو می بایست با استفاده از پیچ گوشتی مچی از داخل محفظه پاور ببندید.
با سلام جناب موسوی این کابل داخل کیس نبود فقط یه کابل pwm متصل به reset sw وجود داشت
موضوعها: 1
(10-17-2024, 01:42 PM)amirhosseind نوشته است: با سلام جناب موسوی این کابل داخل کیس نبود فقط یه کابل pwm متصل به reset sw وجود داشت
لطفا در ساعات اداری با شماره 02158132000 داخلی 7270 تماس بگیرید همکاران بنده کابل مورد نظر رو برای شما ارسال خواهند کرد.