11-02-2025, 11:34 AM
(11-02-2025, 04:42 AM)amirfazeli نوشته است: سلام وقت بخیر بنده ۲ ماهی هست سیستم رو به کل عوض کردم و پاور گرین atx3.1 700 وات گرین که تازگی وارد بازار شده رو خریداری کردم رو سیستم قبلی پاور 500 گرین مدل eco rev3.1 بودش رو این سیستم گفتم دوباره از محصول گرین استفاده کنم دوماه الان گذشته از همون روز اول این سیستم نمیدونم چشه وقتی کابل های بلا استفاده که زیادن رو میزارم داخل کیس کلا کیس که تصویر نمیده درش که میارم با بدبختی اینور اونور درست میشه تصویرش اوکی میشه باز میزارم داخل درب بغل رو میبندم باز میره برای خودش از طرفی از روز اولی ک اسمبل شده بدنه کیس مخصوصا پورت های بالای کیس ( گرین اریا ) برق دارن یه برق بدی ام دارن یه برق کمی ام نیست قشنگ میپره ادم نمیشه به پورتا اصلا دست زد
نقل قول: سلام وقت بخیر بنده ۲ ماهی هست سیستم رو به کل عوض کردم و پاور گرین atx3.1 700 وات گرین که تازگی وارد بازار شده رو خریداری کردم رو سیستم قبلی پاور 500 گرین مدل eco rev3.1 بودش رو این سیستم گفتم دوباره از محصول گرین استفاده کنم دوماه الان گذشته از همون روز اول این سیستم نمیدونم چشه وقتی کابل های بلا استفاده که زیادن رو میزارم داخل کیس کلا کیس که تصویر نمیده درش که میارم با بدبختی اینور اونور درست میشه تصویرش اوکی میشه باز میزارم داخل درب بغل رو میبندم باز میره برای خودش از طرفی
سلام. این مورد طبق تجربه معمولا مربوط میشه به تحت فشار قرار گرفتن کابل با کانکتور دیتا یا برق ساتا هارد دیسک ها. وقتی کابل های اون بخش منظم مدیریت نشده باشه ممکنه این مورد پیش بیاد. لطفا این مورد رو چک کنید و از سلامت کابل برق و دیتا ساتا هارددیسک اطمینان حاصل کنید.
نقل قول: از طرفی از روز اولی ک اسمبل شده بدنه کیس مخصوصا پورت های بالای کیس ( گرین اریا ) برق دارن یه برق بدی ام دارن یه برق کمی ام نیست قشنگ میپره ادم نمیشه به پورتا اصلا دست زد
این مورد مربوط میشه به عدم وجود اتصال به زمین (ارت) در پریز برقی که دوشاخه برق پاور بهش متصل شده. پیشنهاد میکنم این مطلب رو مطالعه بفرمایید.