green
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کار نکردن نصف LED های NOTUS 400 ARGB
(02-06-2025, 11:23 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است: سلام مجدد. مسئله خیلی خیلی ساده بود دوست عزیز. فن دستگاه شما خراب بوده و می شد خیلی ساده و سریع این فن رو برای شما تعویض کرد. منتهی شما به جای باز کردن فن کل کولر رو باز کردید، از طرفی به طرز عجیبی کل خمیر سیلیکون که برای 2 الی 3 بار استفاده کافیه رو به یک باره مصرف کردید.

شما حتی اگر می فرمودید شهرستان تشریف دارید امر می کردید فن براتون ارسال می کردیم. باور بفرمایید خودتون کارتون رو تا این حد پیچیده کردید.  Confused

لطف کنید، چند روزی تامل بفرمایید بنده بعد از تعطیلات پیگیر امر شما خواهم بود.

نقل قول: استان ما فقط یک نمایندگی داره! و اونطور که متوجه شدم تنها محصول برای تعویض در تمامی نمایندگی‌ها کیبورد هست و بدون شک محصولات دیگری هم هستن که خرابی بالاتری می‌‎تونن داشته باشن اما تنها محصول موجود یک قلم کیبورد هست. 

دوست عزیز این میزان تنوع محصول در کنار ده ها نمایندگی در سرتاسر کشور رو در نظر بگیرید .. چیزی که شما در موردش صحبت می کنید عملا امکان پذیر نیست. از طرفی اکثر محصولات نیاز به بررسی تخصصی تر دارند و حتما می بایست در دفتر گارانتی مرکزی توسط تجهیزات تخصصی تست شوند.
سلام، بله نصف خمیر برای کارت گرافیک استفاده کردم و قبول می‌کنم که تیوب برای استفاده 2 بار کافیه اما من چه بدونم که قراره کولر 7 ساعت دیگه باز کنم :| با شناختی که از کیفیت خمیرسلیکون GT-4 داشتم نزدیک 5 سال پیش به کنسول PS3 و PS4 زدم همچنان به نحو احسن داره کارشو انجام میده و بدون شک اطمینان داشتم که GT-6 از اون هم بهتر خواهد بود و واقعاً هم هست. کنترل دمای NOTUS 400 ARGB نسبت به فن‌های هم سطحش از نظر من خیلی بهتره. خلاصه شانس دیگه مسئله اینطوری شد .

نبود تکنیسین فنی صحیح می‌فرمایید باعث مشکل می‌شه، منظور من بیشتر در مورد فن کولرها یا فن کیس‌ها بود. که اگر مقداری یدکی موجود باشه فرایند بنظرم بهتر بشه. کلا در بخش فن مدل‌های Reverse Blade که روی کیس‌های جدید استفاده شده بصورت پک 3 تایی یا 1 عددی موجود نیست، فن‌های قبلی Huracan هم میتونن یک ورژن 2 بگیرن و همانند سری جدید از infinity mirror و ARGB بروزتر، 2 رینگ و.. بهره مند بشن. 

از لطف شما خیلی متشکرم. بزرگواری می‌فرمایید.
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: کار نکردن نصف LED های NOTUS 400 ARGB - توسط Hadi MP - 02-06-2025, 11:42 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان