02-06-2025, 10:19 PM
(02-06-2025, 09:44 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است:من خواستم فن جدا کنم، ولی فکر کردم ایراد بگیرن که توسط متخصص شرکت فن جدا نشده و باعث خرابی شده! وگرنه بخش TOP Cover نور پردازیش سالم بود. آقای ارجمند هم فرمودن که شما محصول بفرستید ما اینجا بررسی میکنیم و نگفت فقط فن! یعنی اگر فقط فن میبردم احتمال داشت گیر بدن! من بالاخره کل خمیر سلیکون استفاده کردم و الان به خمیر داخل جعبه دسترسی ندارم. گرین خمیر GT-6 بصورت جدا هم نمیفروشه!(02-06-2025, 01:40 PM)Hadi MP نوشته است:سلام. خیلی خلاصه خدمت شما عرض کنم. بنده به شما عرض کردم فن رو برای گارانتی بفرستید ولی شما کل کولر رو باز کردید و این مشکلات رو برای خودتون ایجاد کردید. کارشناس گارانتی درست عرض کردند و در این موارد که فقط فن دستگاه معیوب شده کل کولر تعویض نمیشه و فقط فن تعویض میشه. خمیر سیلیکون موجود در بسته بندی هم تقریبا 2 الی 3 بار استفاده کافیه و این موضوع بارها تست شده.(01-28-2025, 06:02 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است:سلام. آقای موسوی پک تکمیل فن شنبه تاریخ 1403/11/13 جهت استفاده از خدمات گارانتی به نماینده گرین در اذربایجان غربی -شرکت پایا پردازش ارومیه با کد پذیرش: 3007872 و کد محصول : 30900906137503578 تحویل دادم. و امروز 11/18 با نمایندگی تماس گرفتم و فرمودن همچنان نیومده.(01-28-2025, 12:37 PM)Hadi MP نوشته است: سلام.
فن نوتوس 400 ARGB گرفتم، بعد از نصب چند دقیقه یکبار تیک میزد ARGB فن بعد چند ساعت یک طرف LED های دور رینگ کلا از کار افتاد!
وقتی کابل ARGB به مادربرد وصل میکنم هر تنظیمی بهش میدم بازم اون یکطرف با مغز خودش کار میکنه. بدون وصل کابل هم مثل عکس زیر یکطرف خاموشه.
اگر راهی برای درست کردن هست لطفاً راهنمایی کنید در غیر اینصورت برای گارانتی باید کل فن به نمایندگی تحویل بدم؟ یا فقط بخش اصلی بدون براکت کافیه؟ تشکر
سلام. لطفا همراه با فن معیوب و جعبه خنک کننده به گارانتی گرین مراجعه کنید. فن معیوب تعویض میشه براتون.
تولید کننده این فن اصلا SAMA نیست و شرکت دیگه ای هستش. مکانیزم نصب این کولر کلا توسط تیم فنی ما بهینه سازی شده و براکت های پلاستیکی پیش فرض این کولر با نمونه های فلزی تعویض شدند. چسب های نام برده می بایست فوق العاده قدرتمند باشند تا در حین نصب وزن براکت فلزی رو تحمل کنند.
نقل قول: مسئله بعدی؛ شرکت گرین با اینهمه موجودی اجناس و نفوذ در داخل کشور چرا نباید از محصولاتش نسخه اضافه برای تعویض به نمایندگانش ارائه نکنه که مشتری وقتی برای مشکلی که عملاً از لحظه اول (محصول دیفکت دار) وجود داشته مراجعه میکنه چندین روز معطل بشه؟
مشکل اصلی همین تعدد بالای نمایندگان هست که در صورت اجرای این امر بخش عمده ای از انبار محصول خالی خواهد شد. این امر معمولا برای کالاهایی هست که استهلاک و خرابی بالاتری دارند. آمار خرابی کولرهای گرین فوق العاده پایین هستش.
نقل قول: حالا خمیر سلیکون محصول برای نصب اولیه استفاده شده و به خمیر دسترسی وجود نداره، همینطور چسبهای نصب راحت براکت نیز از بین رفته! در این شرایط گناه مشتری چیست که باید متحمل ضرر خرید دوباره خمیر سیلیکون بشه؟ وبسایت گارانتی گرین نیز مکرراً دچار مشکل ارتباط با دیتابیس SQL میباشد و روند گارانتی قابل پیگیری نیست، طی 6 روز اخیر نیز هیچ گونه تغییری در داخل سایت گارانتی ثبت نشده! اگر قرار نیست ثبت بشه دلیل وجود این سایت چیست؟!
فرآیند گارانتی محصول در مواردی که کالا از شهرستان ارسال میشه به صورت متوسط 10 الی 15 روز طول میکشه. انشاالله به زودی مشکل شما حل میشه. بخش پیگیری سرویس هم تست شد و اوکیه.
نقل قول: چسب های نام برده می بایست فوق العاده قدرتمند باشند تا در حین نصب وزن براکت فلزی رو تحمل کنند.
آقای ارجمند به من گفت اصلا چسبها مهم نیست شما بدون چسب یا با نوار چسب نصبش کن :| بهشون توضیح هم دادم که خود چسب؛ اولاً دیس اسمبل به یک کابوس تبدیل میکنه، ضمناً الان چسب خراب شده و کلشو با مصیبت کندم. حتی برای من سوال هست که اگر چسب فقط برای نگه داری براکت هست، بهتر نیست حذف بشه و بجاش از پد حرارتی استفاده کنیم تا از فلزی بودن براکت جهت انتقال دما بهره ببریم؟!
نقل قول: مشکل اصلی همین تعدد بالای نمایندگان هست که در صورت اجرای این امر بخش عمده ای از انبار محصول خالی خواهد شد. این امر معمولا برای کالاهایی هست که استهلاک و خرابی بالاتری دارند. آمار خرابی کولرهای گرین فوق العاده پایین هستش.
استان ما فقط یک نمایندگی داره! و اونطور که متوجه شدم تنها محصول برای تعویض در تمامی نمایندگیها کیبورد هست و بدون شک محصولات دیگری هم هستن که خرابی بالاتری میتونن داشته باشن اما تنها محصول موجود یک قلم کیبورد هست.
نقل قول: [quote pid='2271' dateline='1738865649']
فرآیند گارانتی محصول در مواردی که کالا از شهرستان ارسال میشه به صورت متوسط 10 الی 15 روز طول میکشه. انشاالله به زودی مشکل شما حل میشه. بخش پیگیری سرویس هم تست شد و اوکیه.
[/quote]
متاسفانه این نوع خدمات گارانتی که توسط گرین ارائه میشه و محصول صفر کارنکرده (دیفکت دار) که خیلی جنس گرون قیمتی هم نیست با پک آکبند عوض نمیشه و مشتری مجبوره 15 روز کاری منتظر ارسال و دریافت بین نمایندگی باشه در نظر من گارانتی واقعی نیست.با اینکه من اظهار کردم خمیر استفاده کردم و چسبها از بین رفته حتی برای مشتری مداری هم که شده شرکت میتونه کل پک عوض کنه اما با تاسف شما هم همون حرف بخش گارانتی تکرار میکنید. این موضوع در خریدهای آینده من بدون شک تاثیر خواهد داشت که حتی شرکتهای واردکننده در این شرایط سخت واردات هم سعی میکنن خدمات کامل به مشتری ارائه کنن اما گرین همکاری لازم به عمل نمیاره.
با تشکر از شما.