10-25-2023, 10:07 PM
(10-25-2023, 09:58 PM)milad_negah نوشته است: با سلام
حدود 8 سالی میشه پاور GP1050B-OC PLUS را دارم . بعد از حدود 4 سال استفاده از پاور هنگام کار با کامپیوتر ( مهم نیست چه کاری ، گیم ، وب گردی ، فیلم دیدن و...) صفحه مانیتور سیاه میشد و عملا تصویر وجود نداشت و فقط با خاموش و روشن کردن سیستم مشکل حل میشد و تصویر نمایش داده میشد . در اواخر وضعیت خیلی بد شد و همه چیز رو چک کردم . آپدیت درایورها ، تست کارت گرافیک ، تست مانیتور و ... . در نهایت یک بار بوی سوختنی از کیس بلند شد و وضعیت بسیار بغرنج شد و بعد از دو دقیقه از روشن شدن سیستم تصویر سیاه میشد . سیستم رو نزد یک تعمیرکار بردم و اعلام کرد پاور مشکل دارد و کابل PCI-E که به کارت گرافیک وصل میشد اون قسمتی که به پاور وصل میشه عملا سوخته بود و صدمه دیده بود .متوجه شدم بوی سوختی که بار آخر اومد از سوختن کابل ناشی شده.
تعمیرکار کابل رو لحیم کرد و به پاور وصل کرد و مشکل حل شد . اشکال کارش این بود از من نپرسید کابل دیگری داری یا نهاما مجددا بعد از یک سال و نیم مشکل به وجود اومد. یعنی هفته پیش !!
این بار یک کابل جدید به پاور وصل کردم و اون رو به کارت گرافیک متصل کردم و تا به اینجا مشکلی نیست .
مشکل اصلی از کجاست ؟ چرا باید اینقدر به کابل فشار بیاد تا کابل صدمه ببینه و بسوزه ؟ اون قسمتی از کابل که به پاور وصل میشه کاملا آسیب دیده بود . ممکنه برای کابل جدید هم این مشکل به وجود مجددا بیاد ؟
کارت گرافیک RTX 3070 است
سلام. تحت هر شرایطی مثل اتصال ناصحیح کانکتور به بخش ماژولار پاور کابل قبلی آسیب دیده و می بایست به گارانتی گرین مراجعه می کردید تا کابل یا کانکتور معیوب تعویض می شد. توصیه می کنیم حتما کابل جدید رو به یک کانکتور دیگه از پاور متصل کنید و چک کنید حتما کانکتورها به صورت کاملا صحیح وارد سوکت های مورد نظر شده باشند.

متوجه شدم بوی سوختی که بار آخر اومد از سوختن کابل ناشی شده.
اما مجددا بعد از یک سال و نیم مشکل به وجود اومد. یعنی هفته پیش !!