موضوعها: 1
(09-13-2024, 03:34 PM)Hosein64 نوشته است: سلام
یه سوال داشتم خدمتتون، من چشمی گیرنده کیت argb به دلیل سحل انگاری سوخته متاسفانه، میخواستم بدونم میشه بدون ریموت کنترل mb sync رو فعال کرد؟؟
در ضمن کیس بنده G4 هست. ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
سلام. سوئیچ LED تعبیه شده بر روی پنل سقف کیس رو 3 ثانیه فشرده و نگه دارید.
موضوعها: 0
ضمن سلام و عرض ادب لطفا مدل کیسی معرفی کنید که نصب ابزار ذخیره سازی خصوصا SSD برای طراح اولویت ویژه دارد. درحال حاضر بنده از کیس Green Z+ Grand استفاده میکنم که اصلا طراحی خوبی در رابطه با SSD و حتی HDD ندارد. باتشکر
موضوعها: 1
(07-24-2025, 01:40 AM)Najjari نوشته است: ضمن سلام و عرض ادب لطفا مدل کیسی معرفی کنید که نصب ابزار ذخیره سازی خصوصا SSD برای طراح اولویت ویژه دارد. درحال حاضر بنده از کیس Green Z+ Grand استفاده میکنم که اصلا طراحی خوبی در رابطه با SSD و حتی HDD ندارد. باتشکر
سلام. برای این منظور کیس
GRIFFIN G7 میتونه گزینه ای خوبی برای شما باشه.
(07-24-2025, 02:58 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است: (07-24-2025, 01:40 AM)Najjari نوشته است: ضمن سلام و عرض ادب لطفا مدل کیسی معرفی کنید که نصب ابزار ذخیره سازی خصوصا SSD برای طراح اولویت ویژه دارد. درحال حاضر بنده از کیس Green Z+ Grand استفاده میکنم که اصلا طراحی خوبی در رابطه با SSD و حتی HDD ندارد. باتشکر
سلام. برای این منظور کیس GRIFFIN G7 میتونه گزینه ای خوبی برای شما باشه.
ضمن تشکر منظور بنده تعدد نبود بلکه فضای مناسب نصب بود. بعنوان مثال کیس Z+ Grand جای دو hdd و دو ssd داره منتها واقعا بد طراحی شده خصوصا محل نصب ssd .بنده الان دو ssd دارم و چون سوکت ساتا مادربرد دقیقا نزدیک به جای نصب ssd هست ترجیح دادم بدون نصب داخل کیس رها بشن. اصلا طراح به ضخامت سوکت کابل دیتا و برق توجه نکرده و فکر کرده همینکه ssd به بنده پیچ بشه کفایت میکنه و یا فکر کرده اگر hdd رو سمت مخالف داخل یه قوطی منتقل کنه همه چیز حله درصورتکیه اگر شما بخوای پاور 1350 اونجا بذاری و درب کیس هم ببندی فشار زیادی به سوکت کابل های متصل به hdd میاد. متاسفانه گرین نتونسته طراحی مناسبی برای نسل جدید کیس ها خصوصا در بخش ابزار ذخیره سازی ارائه بده. کیس های جدید باید حتما از hot swap بهره ببرن. یک سری چیزها که گرین تمرکزش روی اونها گذاشته مثل rgb واقعا جذابیت خاصی ندارن و اتفاقا نویز نوری آزار دهنده هست. کیس مدل
Z7 Gladiator ظاهرا قابلیت hot swap داره که توی بازار موجود نیست. لطفا اگر مدلی خصوصا در دسته Mid Tower موجود هست که از hot swap پشتبانی میکنه معرفی بفرمایید. باتشکر
(07-26-2025, 02:30 AM)Najjari نوشته است: ضمن تشکر منظور بنده تعدد نبود بلکه فضای مناسب نصب بود. بعنوان مثال کیس Z+ Grand جای دو hdd و دو ssd داره منتها واقعا بد طراحی شده خصوصا محل نصب ssd .بنده الان دو ssd دارم و چون سوکت ساتا مادربرد دقیقا نزدیک به جای نصب ssd هست ترجیح دادم بدون نصب داخل کیس رها بشن. اصلا طراح به ضخامت سوکت کابل دیتا و برق توجه نکرده و فکر کرده همینکه ssd به بنده پیچ بشه کفایت میکنه و یا فکر کرده اگر hdd رو سمت مخالف داخل یه قوطی منتقل کنه همه چیز حله درصورتکیه اگر شما بخوای پاور 1350 اونجا بذاری و درب کیس هم ببندی فشار زیادی به سوکت کابل های متصل به hdd میاد. متاسفانه گرین نتونسته طراحی مناسبی برای نسل جدید کیس ها خصوصا در بخش ابزار ذخیره سازی ارائه بده. کیس های جدید باید حتما از hot swap بهره ببرن. یک سری چیزها که گرین تمرکزش روی اونها گذاشته مثل rgb واقعا جذابیت خاصی ندارن و اتفاقا نویز نوری آزار دهنده هست. کیس مدل Z7 Gladiator ظاهرا قابلیت hot swap داره که توی بازار موجود نیست. لطفا اگر مدلی خصوصا در دسته Mid Tower موجود هست که از hot swap پشتبانی میکنه معرفی بفرمایید. باتشکر
با سلام. ممنون بابت نقطه نظرتون. فرمایشات شما به واحد تحقیق توسعه منتقل خواهد شد.
باید واقعاً امکان **Hot-Swap** بهصورت استاندارد در کیسهای Mid-Tower وجود داشته باشد — خیلی کاربردیتر از نورپردازی RGB پر زرقوبرق است.