موضوعها: 1
06-14-2025, 10:48 PM
(آخرین ویرایش: 06-14-2025, 10:54 PM، توسط saman.kayo.)
سلام.من یه کوپلینگ ۳۶۰ گرین رو میخوام نصب کنم اولا ۲ تا فیش از پمپ داریم که یکیش ار جی بی هست و دومی فکر میکنم برق پمپ باشه فیش ۳ پین هست ولی aio مادربرد ۴ پایه داره که تمام مادربرد ها همینطوره من بایر روی همینجا نصب کنم و چرا گرین فیش ۴ پایه نذاشته و بعد اینک فیش ار جی بی پمپ رو میتونم به فیشهای ار جی بی فنها بزنم و بعد بزنم به مادربرد؟بعد تمام ار جی بی های کوپلینگ و فنهای 3in1 جلوی کیس رو به ۵ ولت نصب کنم یا خیر؟
سوال بعدی اینکه کیس من دیپ کول هست که ۳ تا فن در کنار کیس داره که هوا رو میده و ۳ تا فن هم در جلوی کیس داره که هوا رو به داخل میکشه و یه فن هم در پشت که هوا رو بیرون میده و یه واترکولینگ ۳۶۰ که تو سقفه به نظر شما این چیدمان درسته؟
ممنونم دوستان
موضوعها: 1
(06-14-2025, 10:48 PM)saman.kayo نوشته است: سلام.من یه کوپلینگ ۳۶۰ گرین رو میخوام نصب کنم اولا ۲ تا فیش از پمپ داریم که یکیش ار جی بی هست و دومی فکر میکنم برق پمپ باشه فیش ۳ پین هست ولی aio مادربرد ۴ پایه داره که تمام مادربرد ها همینطوره من بایر روی همینجا نصب کنم و چرا گرین فیش ۴ پایه نذاشته و بعد اینک فیش ار جی بی پمپ رو میتونم به فیشهای ار جی بی فنها بزنم و بعد بزنم به مادربرد؟بعد تمام ار جی بی های کوپلینگ و فنهای 3in1 جلوی کیس رو به ۵ ولت نصب کنم یا خیر؟
سوال بعدی اینکه کیس من دیپ کول هست که ۳ تا فن در کنار کیس داره که هوا رو میده و ۳ تا فن هم در جلوی کیس داره که هوا رو به داخل میکشه و یه فن هم در پشت که هوا رو بیرون میده و یه واترکولینگ ۳۶۰ که تو سقفه به نظر شما این چیدمان درسته؟
ممنونم دوستان
نقل قول: سلام.من یه کوپلینگ ۳۶۰ گرین رو میخوام نصب کنم اولا ۲ تا فیش از پمپ داریم که یکیش ار جی بی هست و دومی فکر میکنم برق پمپ باشه فیش ۳ پین هست ولی aio مادربرد ۴ پایه داره که تمام مادربرد ها همینطوره من بایر روی همینجا نصب کنم و چرا گرین فیش ۴ پایه نذاشته
مکانیزم عملکرد پمپ این خنک کننده به گونه ای هست که برای داشتن بهترین کارایی همواره باید با حداکثر سرعت کار کنه. شما کانکتور 3 پین رو به همون هدر 4 پین متصل کنید. مشکلی وجود نداره.
نقل قول: بعد اینک فیش ار جی بی پمپ رو میتونم به فیشهای ار جی بی فنها بزنم و بعد بزنم به مادربرد؟بعد تمام ار جی بی های کوپلینگ و فنهای 3in1 جلوی کیس رو به ۵ ولت نصب کنم یا خیر؟
بله مشکلی نداره
نقل قول: سوال بعدی اینکه کیس من دیپ کول هست که ۳ تا فن در کنار کیس داره که هوا رو میده و ۳ تا فن هم در جلوی کیس داره که هوا رو به داخل میکشه و یه فن هم در پشت که هوا رو بیرون میده و یه واترکولینگ ۳۶۰ که تو سقفه به نظر شما این چیدمان درسته؟
بله چیدمان درسته.