green
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تعمیر گرافیک msi
سلام و عرض احترام
وقتتون بخیر
من 3080 Sea hawk msi دارم. کارت برای خنک کردن سیستم aio داره. چند وقتی هست پمپ وقتی کارت تحت فشار قرار میگیره مقداری صدا میده. با اندرولت و اندرکلاک تونستم صداش رو تا حد زیادی کم کنم. دستگاه به هیچ عنوان مشکل دمایی نداره و دما نرماله. 
یا پمپ، هوا گرفته و احتیاج به تعویض مایع هست یا خودش دچار مشکل شده و خود پمپ احتیاج به تعویض داره. 
با توجه به اینکه گرین نمایندگی رسمی msi، در هر دو صورت مشکل بالا، امکان تعمیر داره؟ بحث هزینه نیست صرفا توانایی تعمیر.
با تشکر
پاسخ
(01-01-2025, 06:05 PM)Ali0110 نوشته است: سلام و عرض احترام
وقتتون بخیر
من 3080 Sea hawk msi دارم. کارت برای خنک کردن سیستم aio داره. چند وقتی هست پمپ وقتی کارت تحت فشار قرار میگیره مقداری صدا میده. با اندرولت و اندرکلاک تونستم صداش رو تا حد زیادی کم کنم. دستگاه به هیچ عنوان مشکل دمایی نداره و دما نرماله. 
یا پمپ، هوا گرفته و احتیاج به تعویض مایع هست یا خودش دچار مشکل شده و خود پمپ احتیاج به تعویض داره. 
با توجه به اینکه گرین نمایندگی رسمی msi، در هر دو صورت مشکل بالا، امکان تعمیر داره؟ بحث هزینه نیست صرفا توانایی تعمیر.
با تشکر

با عرض سلام و تشکر بابت حسن نظر جناب عالی،
با بخش خدمات پس از فروش در رابطه با محصول شما صحبت کردم، پیام همکارانم:

متاسفانه قطعه ای که توسط خود شرکت وارد و گارانتی نشده باشد امکان پذیرش نداریم، دلایل آن نیز موارد زیر است:
1) عدم وجود سریال نامبر دستگاه در دیتابیس شرکت
2) عدم وجود قطعات یدکی دستگاه به دلیل عدم واردات توسط ما
3) امکان بروز مشکل در سرویس اول و عدم امکان جایگزینی قطعه یکسان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان