موضوعها: 6
12-29-2024, 02:47 AM
(آخرین ویرایش: 12-29-2024, 02:49 AM، توسط HAJI13680201.)
با سلام پاور 1350 گرین دارم در صورت فعال کردن یا روشن کردن دکمه کوچک، فن دایم روشن میشه چه تازه کیس را روشن کنی چه چند ساعت بگذره ایا این طبیعی هست؟ دوم این که یه صدا جیز جیز مانند از فاصله حتی نیم متری از پاور شنیده میشه از چیه ؟
GP1350B-OCDG
موضوعها: 1
(12-29-2024, 02:47 AM)HAJI13680201 نوشته است: با سلام پاور 1350 گرین دارم در صورت فعال کردن یا روشن کردن دکمه کوچک، فن دایم روشن میشه چه تازه کیس را روشن کنی چه چند ساعت بگذره ایا این طبیعی هست؟ دوم این که یه صدا جیز جیز مانند از فاصله حتی نیم متری از پاور شنیده میشه از چیه ؟
GP1350B-OCDG
نقل قول: با سلام پاور 1350 گرین دارم در صورت فعال کردن یا روشن کردن دکمه کوچک، فن دایم روشن میشه چه تازه کیس را روشن کنی چه چند ساعت بگذره ایا این طبیعی هست؟
بله عادیه. در این حالت وضعیت Fanless غیر فعال میشه و فن دستگاه در تمامی شرایط کار میکنه. اگر تمایل دارید حالت Fanless فعال باشه کلید رو در حالت "0" قرار بدید.
نقل قول: دوم این که یه صدا جیز جیز مانند از فاصله حتی نیم متری از پاور شنیده میشه از چیه ؟
لطفا چک کنید کابل برق پاور محکم درون سوکت چفت شده باشه. این صدا چه زمانی شنیده میشه؟ حتی پاور خاموشه هم شنیده میشه؟
(12-29-2024, 11:56 AM)Mahdi_Moosavi نوشته است: (12-29-2024, 02:47 AM)HAJI13680201 نوشته است: با سلام پاور 1350 گرین دارم در صورت فعال کردن یا روشن کردن دکمه کوچک، فن دایم روشن میشه چه تازه کیس را روشن کنی چه چند ساعت بگذره ایا این طبیعی هست؟ دوم این که یه صدا جیز جیز مانند از فاصله حتی نیم متری از پاور شنیده میشه از چیه ؟
GP1350B-OCDG
نقل قول: با سلام پاور 1350 گرین دارم در صورت فعال کردن یا روشن کردن دکمه کوچک، فن دایم روشن میشه چه تازه کیس را روشن کنی چه چند ساعت بگذره ایا این طبیعی هست؟
بله عادیه. در این حالت وضعیت Fanless غیر فعال میشه و فن دستگاه در تمامی شرایط کار میکنه. اگر تمایل دارید حالت Fanless فعال باشه کلید رو در حالت "0" قرار بدید.
نقل قول: دوم این که یه صدا جیز جیز مانند از فاصله حتی نیم متری از پاور شنیده میشه از چیه ؟
لطفا چک کنید کابل برق پاور محکم درون سوکت چفت شده باشه. این صدا چه زمانی شنیده میشه؟ حتی پاور خاموشه هم شنیده میشه؟
وقتی فن کیس روشن است گاهی این صدا میاد.... قابلیت فن لس رو حالت 0 باشد بهتره یا 1؟؟؟
نقل قول: وقتی فن کیس روشن است گاهی این صدا میاد.... قابلیت فن لس رو حالت 0 باشد بهتره یا 1؟؟؟
روی حالت 0 عمر فن پاورشما به مراتب افزایش پیدا میکنه.
منظورم اینه که وقتی پاور زیر بار هست این صدا شنیده میشه یا زمانی که سیستم در حالت Idle هستش؟
(12-30-2024, 06:16 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است: نقل قول: وقتی فن کیس روشن است گاهی این صدا میاد.... قابلیت فن لس رو حالت 0 باشد بهتره یا 1؟؟؟
منظورم اینه که وقتی پاور زیر بار هست این صدا شنیده میشه یا زمانی که سیستم در حالت Idle هستش؟
در حالت 0 هیچ صدایی از پاور نمی اید چه حالت زیر بار چه معمولی... ولی وقتی حالت 1 قرار میگیرد گاهی مواقع حتی در حالت idle هم صدا میاد
در سایت ها و.. مطالبی را در خصوص برق داشتن لدنه کیس خوندم و فیلم مشاهده کردم ولی سوال م بی پاسخ ماند حد مجاز داشتن برق کیس چند ولته در واقع با مولتی متر وقتی اندازه بگیریم ببینیم بدنه کیس برق دارد این برق کیس تا چند ولت مجاز یا نرماله؟ با تشکر از پشتیبانی عالی گرین
(12-31-2024, 04:57 AM)HAJI13680201 نوشته است: (12-30-2024, 06:16 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است: نقل قول: وقتی فن کیس روشن است گاهی این صدا میاد.... قابلیت فن لس رو حالت 0 باشد بهتره یا 1؟؟؟
در حالت 0 هیچ صدایی از پاور نمی اید چه حالت زیر بار چه معمولی... ولی وقتی حالت 1 قرار میگیرد گاهی مواقع حتی در حالت idle هم صدا میاد
در سایت ها و.. مطالبی را در خصوص برق داشتن لدنه کیس خوندم و فیلم مشاهده کردم ولی سوال م بی پاسخ ماند حد مجاز داشتن برق کیس چند ولته در واقع با مولتی متر وقتی اندازه بگیریم ببینیم بدنه کیس برق دارد این برق کیس تا چند ولت مجاز یا نرماله؟ با تشکر از پشتیبانی عالی گرین
اگر اطمینان دارید صد از فن دستگاه هستش به گارانتی گرین مراجعه کنید. در غیر این صورت صدا مربوط به Coil Whine هست و جای نگرانی نیست
اگر برق منزل شما به ارت مجهز شده نگرانی بابت این امر وجود نداره. حتی اگر ارت ندارید جریان ولتاژ نام برده محدود هست و مشکل خاصی ایجاد نمیکنه.