موضوعها: 5
03-19-2022, 01:51 AM
(آخرین ویرایش: 04-03-2022, 03:00 PM، توسط MSGreen.)
سلام
وقت بخیر
پیشاپیش سال نو مبارک
2سوال از خدمت تون دارم
یک اینکه:
فن جلوی کیس Infinity بنده شکسته. فن 14cm LED Blue هست. احیاناً از این مدل فن موجود هست؟ یک عدد نیاز دارم.
دو اینکه:
پنل جلویی کیس Magnum معمولی احیاناً به صورت جداگانه قابل تهیه هست؟ پنل که شامل کلیدهای روشن/خاموش و ریست باشه.
متشکرم.
پ.ن: یه خواهش دیگه هم دارم. اینکه دنبال بالشتکهای محفظه هارد کیس Infinity هم هستم. اون بالشتکهای نرم کوچک زیر هارد.موجود بودن اون رو هم در صورت امکان بررسی کنید
متشکرم
موضوعها: 1
سلام. مممنون. همچنین.
مواردی که فرمودید باید از انبار مرکزی استعلام بشه و این انبار تا پایان تعطیلات سال نو تعطیله. لطفا بعد از تعطیلات یادآوری بفرمایید.
(03-19-2022, 01:36 PM)Mahdi_Moosavi نوشته است: سلام. مممنون. همچنین.
مواردی که فرمودید باید از انبار مرکزی استعلام بشه و این انبار تا پایان تعطیلات سال نو تعطیله. لطفا بعد از تعطیلات یادآوری بفرمایید.
متشکرم.
سپاس فراوان از پرسنل محترم شرکت گرین
موضوعها: 0
درود. دوست گرامی، بنده براتون سوال کردم. متسفانه هیچ کدوم از لوازم خدمات پس از فروش کیس اینفینیتی موجود نیست. پیشنهاد میکنیم از فن های های موجود داخل بازار تهیه بفرمایید. به ای ندلیل که حتی اگه آکبند این فن رو هم پیدا کنید چون بیشتر از ده سال از پایان تاریخ EOL این مدل میگذره احتمالا دردی از شما دوا نکنه.
درمورد تبدیل سه پین فن به چهار پین مولکس چون این تبدیل ها فن رو دائم روی 100% سرعت چرخش تنظیم میکنه هم نویز و هم طول عمر مشکل عدید استفاده از این نوع تبدیل هست. در عوض از کابل های Y PWM و یا فن کنترلر مجزا با توجه به دارا بودن فضای نصب درایو 5.25" استفاده کنید.
(07-23-2022, 07:52 AM)ImanKh نوشته است: درود. دوست گرامی، بنده براتون سوال کردم. متسفانه هیچ کدوم از لوازم خدمات پس از فروش کیس اینفینیتی موجود نیست. پیشنهاد میکنیم از فن های های موجود داخل بازار تهیه بفرمایید. به ای ندلیل که حتی اگه آکبند این فن رو هم پیدا کنید چون بیشتر از ده سال از پایان تاریخ EOL این مدل میگذره احتمالا دردی از شما دوا نکنه.
درمورد تبدیل سه پین فن به چهار پین مولکس چون این تبدیل ها فن رو دائم روی 100% سرعت چرخش تنظیم میکنه هم نویز و هم طول عمر مشکل عدید استفاده از این نوع تبدیل هست. در عوض از کابل های Y PWM و یا فن کنترلر مجزا با توجه به دارا بودن فضای نصب درایو 5.25" استفاده کنید.
خیلی خیلی متشکرم.
تو بازار چه نو و چه کارکرده هیچ فن 14سانتی با نور آبی که از برند معتبر باشه پیدا نکردم.