انجمن های گفتگو گرین
سوال در مورد کیس G6 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های گفتگو گرین (https://forum.green.ir)
+-- انجمن: بخش محصولات گرین - GREEN (https://forum.green.ir/forumdisplay.php?fid=5)
+--- انجمن: کیس (https://forum.green.ir/forumdisplay.php?fid=6)
+--- موضوع: سوال در مورد کیس G6 (/showthread.php?tid=86)

صفحه‌ها: 1 2 3


سوال در مورد کیس G6 - Alireza.kh - 02-08-2021

سلام. من این کیس رو گرفتم منتها به چند مشکل برخوردم و چند سوال برام پیش اومده

اول، راجع به این کانکتورهای جدید 6 پین سوال داشتم که چرا از اون استفاده میشه و کانکتورها چرا استاندارد 4 پین نیستن و چرا خود کانکتور اینقدر بدطراحی شده و به سختی از هاب جدا میشه چون گیره بیشترش داخل هاب فرو میره.
 دوم، داخل جعبه من کابل ARGB که به مادربرد بخوره پیدا نکردم. ایا کابلش جدا عرضه میشه؟ چون دیدم اون هم 6 پین بود و نمیشه کابل استاندارد خود مادربرد رو استفاده کرد.
سوم، کانکتور pwm که باید 4 سیم داشته باشه اما فقط 2 سیم داره (pwm و Ground) و از مادربرد هیچ فرمانی دریافت نمیکنه. مشکل کجاست؟


RE: سوال در مورد کیس G6 - Mahdi_Moosavi - 02-08-2021

(02-08-2021, 10:23 PM)Alireza.kh نوشته است: سلام. من این کیس رو گرفتم منتها به چند مشکل برخوردم و چند سوال برام پیش اومده

اول، راجع به این کانکتورهای جدید 6 پین سوال داشتم که چرا از اون استفاده میشه و کانکتورها چرا استاندارد 4 پین نیستن و چرا خود کانکتور اینقدر بدطراحی شده و به سختی از هاب جدا میشه چون گیره بیشترش داخل هاب فرو میره.
 دوم، داخل جعبه من کابل ARGB که به مادربرد بخوره پیدا نکردم. ایا کابلش جدا عرضه میشه؟ چون دیدم اون هم 6 پین بود و نمیشه کابل استاندارد خود مادربرد رو استفاده کرد.
سوم، کانکتور pwm که باید 4 سیم داشته باشه اما فقط 2 سیم داره (pwm و Ground) و از مادربرد هیچ فرمانی دریافت نمیکنه. مشکل کجاست؟
نقل قول: اول، راجع به این کانکتورهای جدید 6 پین سوال داشتم که چرا از اون استفاده میشه و کانکتورها چرا استاندارد 4 پین نیستن و چرا خود کانکتور اینقدر بدطراحی شده و به سختی از هاب جدا میشه چون گیره بیشترش داخل هاب فرو میره.

کانکتور 6 برای این در نظر گرفته شده که سیگنال های ARGB و انرژی مورد فن توسط یک کانکتور منتقل بشه. گیره هم طوری طراحی شده تا در حین اسمبل و یا نقل و انتقال کیس به راحتی جدا نشه.

نقل قول:  دوم، داخل جعبه من کابل ARGB که به مادربرد بخوره پیدا نکردم. ایا کابلش جدا عرضه میشه؟ چون دیدم اون هم 6 پین بود و نمیشه کابل استاندارد خود مادربرد رو استفاده کرد.

سوم، کانکتور pwm که باید 4 سیم داشته باشه اما فقط 2 سیم داره (pwm و Ground) و از مادربرد هیچ فرمانی دریافت نمیکنه. مشکل کجاست؟

کابل MB SYNC باید درون محتویات باشه. اطمینان دارید که این کابل گم نشده؟ 

اون دو پین کانکتور ورودی PWM مربوط به ولتاژ 12V+ فن و مانیتورینگ سرعت چرخش فن هست که طبیعتاً چون این کانکتور ورودی PWM هست فقط جهت همگام سازی به کار میره نیازی به اون ها وجود نداره.

برای فعال سازی همگام سازی سرعت چرخش فن ها با مادربرد می بایست سوکت مورد نظر رو فقط به کانکتور های CPU_FAN یا CPU_OPT_FAN متصل کنید.

همچنین می تونید از مبدل های 1 به 2 PWM هم استفاده کنید.

در صورت نیاز به صورت خصوصی با بنده هماهنگ کنید تا کابل های نام برده براتون ارسال بشه.


RE: سوال در مورد کیس G6 - Alireza.kh - 02-09-2021

ممنون از پاسختون.

با عوض کردن سوکت chassis روی مادربرد مشکل pwm حل شد و الان میتونم سرعت رو کنترل کنم و خوشبختانه نیازی به استفاده از سوکت cpu fan و cpu opt نبود. از داخل بایوس البته همه رو چک کردم روی pwm بودن اما روی اون سوکت فعال نمیشده. ظاهرا ایراد مادربرد باشه یا شاید هم مشکل نرم افزاری بایوس.

در مورد کابل هم بله مطمئنم گم نشده و از اول داخل جعبه نبود چون من خودم خیلی دقت میکنم به این چیزها.


RE: سوال در مورد کیس G6 - Matrix.trixx - 02-09-2021

درود مجدد آقای موسوی در کیس بنده هم خبری از کابل Mb sync نبود ولی حقیقتش خیلی برام مهم نبود پس پیگیری نکردم صرفا گفتم که بدونید احتمالا بچ اول هست و شاید ناهماهنگی رخ داده مورد بعد برنامه ای برای عرضه فن های ۱۲۰ میلی متری این کیس دارین یا نه چون این کیس حداقل چند فن دیگه طلب می کنه


RE: سوال در مورد کیس G6 - Mahdi_Moosavi - 02-10-2021

(02-09-2021, 11:15 PM)Matrix.trixx نوشته است: درود مجدد آقای موسوی در کیس بنده هم خبری از کابل Mb sync نبود ولی حقیقتش خیلی برام مهم نبود پس پیگیری نکردم صرفا گفتم که بدونید احتمالا بچ اول هست و شاید ناهماهنگی رخ داده مورد بعد برنامه ای برای عرضه فن های ۱۲۰ میلی متری این کیس دارین یا نه چون این کیس حداقل چند فن دیگه طلب می کنه

سلام.

مورد کابل MB Sync داره بررسی میشه. اگر تهران تشریف دارید می تونید برای دریافت کابل مورد نظر تشریف بیارید دفتر مرکزی. اگر شهرستان تشریف دارید اطلاعات تماستون رو برای بنده ارسال کنید تا کابل براتون ارسال بشه. در این مورد هیچ هزینه ای از شما دریافت نخواهد شد. فقط باید لطف کنید یک عکس از شماره سریال کیس بگیرید. در صورتی که حضوری تشریف میارید از قبل با بنده هماهنگ کنید.

برای فن ها هم از قبل فکر شده بود ولی مشکلات ترخیص کالا از گمرک و تخصیص ارز باعث شده تا عرضه کیت 3 تایی فن های ARGB سازگار با کیس های مجهز به ARGB گرین تاخیر بخوره. به احتمال زیاد حدودا اوایل سال آینده این محصول روانه بازار خواهد شد.


RE: سوال در مورد کیس G6 - Alireza.kh - 02-15-2021

سوال دیگه ای داشتم جناب موسوی. با توجه به اینکه این کیس دوتا فن 200 میلیمتری جلو دارد اما قاب جلو کاملا مش نیست (فول مش) و شش ورودی هوای قاب جلو کوچک هستند. صفحه ی شیشه ای زیبایی هم در کنارش دارد.
طبق تستی که انجام دادم با برداشتن قاب جلویی دمای پردازنده از 80 به 70 رسید و همچنین دمای کارت گرافیک از 77 به 67 درجه سانتیگراد رسید. و این نشون میده قاب جلو هر چند زیبا اما از ورود هوا به داخل جلوگیری می کند. می خواستم بدونم امکانش هست که شرکت گرین یک قاب جلوی فول مش برای این کیس طراحی وتهیه بکند؟ یا یک قطعه فلزی مش برای جایگزینی با شیشه؟


RE: سوال در مورد کیس G6 - Mahdi_Moosavi - 02-15-2021

(02-15-2021, 09:25 AM)Alireza.kh نوشته است: سوال دیگه ای داشتم جناب موسوی. با توجه به اینکه این کیس دوتا فن 200 میلیمتری جلو دارد اما قاب جلو کاملا مش نیست (فول مش) و شش ورودی هوای قاب جلو کوچک هستند. صفحه ی شیشه ای زیبایی هم در کنارش دارد.
طبق تستی که انجام دادم با برداشتن قاب جلویی دمای پردازنده از 80 به 70 رسید و همچنین دمای کارت گرافیک از 77 به 67 درجه سانتیگراد رسید. و این نشون میده قاب جلو هر چند زیبا اما از ورود هوا به داخل جلوگیری می کند. می خواستم بدونم امکانش هست که شرکت گرین یک قاب جلوی فول مش برای این کیس طراحی وتهیه بکند؟ یا یک قطعه فلزی مش برای جایگزینی با شیشه؟

سلام. احتمالاً از اواسط سال آینده این کیس با دو پنل (مش و گلس) درون جعبه عرضه میشه و کاربر این امکان رو خواهد داشت که پنل مورد نظرش رو انتخاب کنه. ولی فعلا امکانش وجود نداره.


RE: سوال در مورد کیس G6 - zoroaster - 02-20-2021

سلام امکان داره گرین برای بنده فن های جلویی g6 رو خودش برداره و به جاش سه تا 120 نصب کنه؟


RE: سوال در مورد کیس G6 - Mahdi_Moosavi - 02-20-2021

(02-20-2021, 04:35 PM)zoroaster نوشته است: سلام امکان داره گرین برای بنده فن های جلویی g6 رو خودش برداره و به جاش سه تا 120 نصب کنه؟

سلام. خیر امکانش نیست.


RE: سوال در مورد کیس G6 - Mohsenx2 - 04-08-2021

سلام
متاسفانه برای بنده هم کابل MB Sync داخل کیس و بسته بندی موجود نبود !
مبدل 1 به 2 pwm هم نیاز دارم
الان لنگ این کابلها هستم لطفا راهنمایی کنید .